L’equip Canic consolida el seu lideratge

L'Elisenda i en DracAquest diumenge hi ha hagut prova a Santa Coloma de Farnés. A primera hora feia força fred, de fet, varem començar la prova pel recorregut de jumping perque els obstacles de contacte, com la rampa o la passarel·la, estàven plens de gel. Cal reconèixer, però, que la cosa va anar millorant i al migdia hi havia gent que ja anava amb màniga curta.

En el primer recorregut l’Elisenda i en Drac ja van demostrar la seva eficàcia fent un recorregut sense cap penalització i en un bon temps, el millor en categoria midi. En José i en Rufo tampoc van tenir cap penalització en el recorregut mentre que en Josep i la Fosca van sumar un refús al arribar per darrera a un obstàcle. De fet van evitar pels pèls eliminar-se per fer el salt en sentit contrari.

En la segona mànega en Drac va tornar a fer un recorregut net, el millor d’entre els midis i això li va valdre pujar al podi conjunt en segon lloc per darrera d’una Natàlia que aquest diumenge estava intractable. En José i en Rufo van fer també la pista sense penalitzar, sumant així un excel·lent més per la promoció de categoria. En Josep i la seva gossa van fer una pista molt bona però no es van entendre quan calia fer el balancí en la recta final i la Fosca va entendre que era una pasarel·la. Una penalització per tant per sortir volant amb el que la seva col·laboració a la puntuació de l’equip ha estat aquest cop menor. També va pujar a competir en Cesar amb la Tina però aquesta no es trovava del tot bé i això es va notar en un parell de punts del seu recorregut.

José y RufoPer arrodonir la jornada en que tant en Drac com el nostre equip s’han distanciat una mica més dels seus seguidors, varem poder gaudir d’un bon dinar en una fonda del poble.

Podi de mini i midi