L’equip de G1 va progressant

El passat diumenge 10 de març i aprofitant que a Caldes de Malavella s’organitzava la Fira de la Terra, el Club Caní la Selva va organitzar una de les proves de la RSCE puntuables per al campionat d’Espanya. 

Em toca parlar de l’equip de grau I que va anar a la prova. Els representants del Cànic erem tres: en Grop i la Leia en mida L i en Triki en mida M. Ens va anar prou bé ni que el jutge va ser prou benvolent amb algunes zones tocades dubtosament.

Podi de G1 L al CaniCaldes amb l'Aurèlia i la Leia i l'Alba i en Grop

En Grop a la primera pista ens va fer patir, però a la segona es va portar un merescut 0 aconseguint quedar tercer en el podi.

La Leia no va ser molt ràpida i va fer alguna falta, el que no és habitual en ella, Bo i això, al no eliminar-se en cap de les dues pistes, va aconseguir acabar segona en el podi.

Ara si, les estrelles de Grau I van ser el duet d’en Triki i en Toni. Quines pistasses!!! Es nota molt l’experiència d’en Toni. Van ser unes pistes fluides, ràpides, elegants i amb distància. Naturalment, van quedar primers al podi. Per molts podis més parella!!