Les Santes 2009

Després d’un matí de molta calor fent una prova d’agility, que millor que passar la tarda en una altra prova d’agility? Això si, no us creieu que hi varem anar de seguida, entre una i l’altra vàrem passar una estona ben frescos. La prova va començar a les sis de la tarda al parc central de Mataró i va acabar, com podeu intuir per les fotos, quan ja era ben fosc.


Podi complet en categoria midi: Tila, Tona i Kaiser

L’Odie tercer absolut en estàndard

Varem fer-hi un papel molt destacat i se’ns va veure en uns podis en que es classificava junts als participants de totes les categories.

En categoria mini el nostre representant al podi va ser en Pelut que, als seus tretze anys, segueix donant guerra a les pistes.

En estàndard va ser l’Odie, que no fa gaire que ha pujat a grau II, qui va fer podi i en gossos mitjans el domini va ser total ja que va imposar-se la Tila amb unes pistes molt ràpides seguida de l’Estel amb la Tona i en Pablo amb en Kaiser.

Cal felicitar especialment a la Carme que, després de molt de treball, va poder gaudir de les bones pistes de la Tila amb l’extra de fer podi també amb en Pelut.


L’equip del Cànic al final ha estat segon

Per equips, varem estar lluitant pel primer lloc i al final varem quedar segons. No està malament, ja mirarem de guanyar en la propera edició.