L’Estel guanya a la selectiva pel Mundial

Bo i haver-se fet mal al turmell i portar-lo embolicat, l’Estel ha fet dues pistes sense penalitzar en la prova selectiva pel Campionat del Mon i s’ha emportat el primer lloc en la seva categoria. En Josep estava fent bons recorreguts però s’ha eliminat gairebé al final del segon recorregut i en Jordi no ha tingut gaire sort. Després d’aquesta sisena prova de selecció s’han escurçat molt les distàncies en els llocs capdavanters: l’Estel i la Tona s’han situat en el primer lloc provisonal però en Josep i en Jordi segueixen mantenint la seva plaça provisional a la selecció (podeu veure els resultats provisionals a la nostra web)

Aquest cap de setmana l’Ismael debutava amb la Chula en grau II i ha tingut un paper d’allò més destacat: dissabte ha completat un recorregut sense penalitzar i diumenge ha aconseguit un doble excel·lent sobre les dues pistes. Tot un éxit per la seva primera competició en grau II.

En Cesar i la Tina també han aconseguit avui un doble excel·lent a zero, un pas més en el camí del Campionat d’Espanya. Hem vist bones pistes també de la Montse amb unes zones de contacte espectaculars i de la Kala amb un agility perfecte. L’Iñaki, que va fer un recorregut excel·lent dissabte amb en Rudy, va lesionar-se diumenge en el seu primer recorregut amb el que ja no va poder completar la seva actuació. Esperem que es trobi millor.

En grau I hem vist recorreguts molt bons de l’Iru i d’en Zar, molts d’ells amb qualificació d’excel·lent bo i que al final un pal que queia o un error a l’eslàlom els han allunyat del preuat zero. Hi son, però, al igual que la Kira, ben aprop.

Ara tenim gairebé un mes amb poques competicions abans d’un periode equivalent d’allò més intens. Es el moment de preparar-nos a fons.

En ZarEn Carlos i la KiraL'Elisenda amb l'Iru