L’Isma i en José al podi a Sant Hilari

201002_Jose_Isma2Si a molts de nosaltres ens haguessin dit fa uns anys que un diumenge ens aixecaríem abans de les 6 del matí per fer carretera, passar fred i correr junt amb el nostre estimat gos, li haguéssim dit que s’havien begut l’enteniment. Però la realitat és que, tinguin el terrat ben amoblat o no, això és el que han fet l’Isma, l’Eli, el Jose i la Montse, amb la Chula, en Drac, en Rufo i la Nit, i, com no, en Xavier (tècnic de vídeo) i en Josep (tècnic d’organització).

El dia ha començat amb una temperatura ratllant els zero graus i amb un terreny que, de tant gelat, potser als nostres participants els haguessin anat bé uns bons patins. Però, un cop més, han demostrat que són tot terrenys, hi han aconseguit fer molt bons recorreguts, tot i que a algú li haguessin anat bé unes quantes cues de pansa.

A mesura que han anat pujant les temperatures, el terreny s’ha transformat en un camp de fang, i un cop més s’han superat les dificultats amb bones conduccions i control de la situació, la qual cosa ens ha portat al final del matí a gaudir, un cop més, amb la superioritat en el pòdium: segona posició per l’Isma amb la Chula i tercera per en Jose amb el Rufo.

Ara, a seguir entrenant i esperant nous reptes!

Felicitats a tots!

Montse (Nit)

201102_Rufo201102_Chula201002_Jose_Rufo