L’Isma passa a grau II amb la Chula

L'Isma i la Xula   La Chula primera absoluta en grau IAquest cap de setmana l’Ismael i la Chula han tingut una actuació excepcional. Dissabte va quedar en segon lloc sobre tots els participants de grau I gràcies a dos bons recorreguts però, bo i la lògica satisfacció, això no era del tot el que ell volia. Quan només et manca un punt per pujar de categoria el que vols és fer el més aviat possible un recorregut sense cap penalització.

 El diumenge, però, ha estat el gran dia. Han fet totes dues pistes sense cap error i han quedat en primer lloc absolut sobre tots els participants de grau I. Gràcies als dos punts que ha sumat, ha aconseguit passat al grau II de competició. La nostra felicitació!

La Kala segona en grau IIEn Lluis i la Kala  Poc a poc anem sent més competidors en grau II i també s’ens va veient en les posicions de lideratge on no és fàcil arribar.

 Aquest cap de setmana han estat en Lluis i la Kala els que ens han deixat en bon paper. Gràcies a dues pistes sense penalitzar han aconseguit un dels valuosos excel·lents dobles que cal acumular si es vol participar al Campionat d’Espanya i han quedat al final en un segon lloc absolut dins el grau II.

 També han fet un molt bon paper en Jordi i la Nit que dissabte va fen també un doble zero i l’Estel que amb la Tona ha acumulat dos dobles excel·lents sense penalitzar en el cap de setmana. Impresionant!