Bon paper del Cànic a la lliga catalana 2021/22

Amb un podi en segona divisió, tres en primera divisió a més del sotscampionat per equips i un podi en divisió d’honor aquesta ha estat una bona temporada pel Club d’agility Cànic en la lliga de la Federació Catalana d’agility

Marc i MiaEn Robert i la Lluna

Segona divisió

En segona diivisió, en Robert i la Lluna que han començat a competir en aquesta temporada, han pujat al calaix dels guanyadors i ha aconseguit a més les condicions per promocionar a primera divisió en la propera temporada. Enhorabona a tots dos, és un just reconeixement a la vostra feina i tots sabem que la competició amb els terriers no sempre és plàcida.

 

Primera divisió

En primera divisió la combinació de molts bones actuacions individuals ens ha portat també a un reconeixemnt a nivell d’equip. En categoria gran en Marc i la Mia s’han colocat el segon lloc al podi gràcies a la seva regularitat i a la millora en velocitat que han anat experimentant al llarg de la temporada. En mitjans han estat la Carme i la Striptease les que, fent gal·la d’una experiència contrastada, han anat sumant punts fins situar-se també al segon lloc del podi. En el cas de la categoria petita encara ha estat més lluït: en Sergio i la Thai, gràcies a les seves acurades execucions, han aconseguit proclamar-se campions de la lliga en primera divisió.

La combinació dels resultats d’aquests equips amb els altres representants del club a primera divisió com la Mònica amb en Jake o l’Ezequiel amb la Mel han portat al Cànic al segon lloc en la classificació per equips de la lliga 2021/2022 en primera divisió.

En Sergio i la ThaiZ61 5286

Divisió d’honor

Pel que fa a la divisió d’honor el nostre club també hi ha estat representat per en Cesar i en Taboo que s’han endut la tercera posició en la categoria mitjana. Aquí hem vist combinada l’experiència d’en Cesar que ja va guanyar una Copa Catalunya fa molts anys amb la seva setter Golfa amb l’esperit indòmit d’en Taboo que, després de molts anys de treball amb l’Estel, segueix mantenint aquell punt d’independència que et pot alegrar o espatllar una mànega però que mai et deixa indiferent. Això dels pastors del Pirineu sempre és un repte.

Aquest any s’ha vist molt verd Cànic als podis. A veure com se’ns dona la propera temporada.

Equip primera divisió