Mel i Bruc de nou son noticia

201905 Comtal Podi MelEn un tereny que a molts no ens acaba de convèncer i sota una calor sufocant, els participants de segona divisió van començar per un jumping força accidentat que només en Loki i la Mel van aconseguir superar sense dificultats.

201905 Comtal BrucComençant pels estàndard, cal destacar una pista neta de la Mel amb l’Ezequiel que va patir un petit ensurt quan al final va fer un “amago” d’entrar per la boca contraria del darrer túnel però al final la va salvar sense problemes, quedant tercers a la classificació parcial del jumping. La Winter i en Bruc van fer bones pistes malgrat sortir massa precipitats del salt de longitud, refusant el primer pal de l’eslàlom. Malgrat no fer la pista neta, en Bruc va donar una gran alegria al Victor que va estar patint fins al final per no penalitzar per temps, ja que s’hi jugaven la participació individual a la copa que finalment han aconseguit. No van tenir tanta sort en Dic i la Cloe que es van eliminar per motius ben diferents. En Dic va patir un malentès amb la Mercè que es va despistar al marcar un dels reres de la pista. En canvi la Cloe va tenir la mala sort de que just abans de començar la pista, un avió la va espantar i va marxar per intentar amagar-se i fugir de la pista…

201905 Comtal Winter 2201905 Comtal DicEn la segona mànega es va capgirar la sort, ja que van ser en Dic i la Mel els que van finalitzar les pistes sense problemes. En aquest cas, la Cloe també es va eliminar però aquest cop per un motiu ben diferent. Portava una bona pista fins que un túnel va cridar-li més l’atenció que en Joan Miquel i va decidir mostrar la seva creativitat en pista, això sí, sense por! El cas de la Winter va ser molt similar, ja que entre passarel·la i túnel, ella va triar túnel que li agrada més! (vosaltres segur que faríeu fet el mateix! i això que va fer unes zones espectaculars! En canvi, el Victor segueix treballant els punts dèbils del Bruc, ja que sembla que augment de velocitat i zones són conceptes incompatibles per ell. Tot i que en Bruc havia tocat la zona del balancí (però no com vol el Victor), aquest va decidir eliminar-se per tal d’aconseguir les altres zones de la millor manera possible, i sembla ser que va funcionar. Un cop eliminats, en Bruc es va marcar unes zones perfectes!

201905 Comtal Fox201905 Comtal ThaiA continuació, els minis de l’equip van tenir una primera mànega més fluïda, amb una pistassa boníssima d’en Loki que el va fer quedar primer en el jumping, seguit d’en Fox que, tot i fer un parell de refusades, va estar a punt de no tirar cap pal! Llàstima que el penúltim ja no se li va resistir i va caure un cop en Fox ja havia passat. Per acabar, la Thai anava perfecte, tal com ens té acostumats, però l’olor de la mami la va despistar i va anar-la a saludar sense penalitzar però perdent massa temps…

A l’agility cap dels 3 va tenir sort, ja que van empatitzar i es van eliminar. En Josep, malgrat els crits de la Neus, va intentar començar la pista sense tenir en Loki connectat i això el va fer refusar el primer salt per posteriorment fer-lo a l’inrevés. En el cas del Fox, després d’una pista perfecte, va decidir que ja que no havia tirat cap pal, faria el darrer túnel al revés. Finalment, tot i que portava una pista molt bona, la Thai de nou va decidir que preferia anar a buscar a la mama i aquest cop en Sergio es va rendir decidint marxar de la pista.

Una jornada inestable de molta calor en la qual la Mel i l’Ezequiel van ser els únics representants del club al podi en segona posició!

Bona feina! A seguir treballant!