Molt bé per la Taxi i la Quimera

La Taxi i la Quimera han fet un molt bon paper aquest darrer cap de setmana a les proves selectives pel Campionat del Mon. Us expliquem com han anat i que hem fet fins ara.

Les proves selectives son unes proves especials que serveixen per anar al Campionat del Mon i/o al Open Europeu (EO). Es fan en tres caps de setmana i concentren els millors competidors de tota Espanya.

La Quimera ha puntuat els dos caps de setmana de selectives
La Quimera ha puntuat els dos caps de setmana de selectives

Les dues primeres proves varen ser a Lugo. És un viatge molt llarg per molta gent (gairebé per tothom) però a nosaltres -com sempre- ens va agrada molt i ens ho varem passar molt be.

Vàrem enfrontar-nos a pistes ràpides amb alguns punts de control però tots els representants del Canic varem sortir amb molt bon sabor de boca, cadascú segons les seves ambicions.

En el cas de la Quimera i la Taxi varen tornar amb uns punts molt valuosos: 12 i 11 respectivament.

Les dues següents selectives han estat molt mes aprop de casa: a Dosrius.

Dissabte al matí ens va acompanyar la pluja quan competien els gossos de mida petita i mitjana, sort que només va ser una estona. Aquests equips ens vàrem trobar amb unes pistes molt maques però molt exigents a nivell físic pel guia.

La Patum va anar quadrant els seus recorreguts
La Patum va anar quadrant els seus recorreguts

En aquesta prova la Taxi va quedar quarta a la classificació general i va acumular 20 puntets més.

La Quimera va quedar tercera en el jumping (12 punts a la bossa) però malauradament a l’agility va fer directe un salt molt llunyà que havia de fer-se per darrera i no va poder-ho ampliar.

La Patum Blue va acabar totes dues pistes sense errors, no va puntuar però va acabar en setè lloc a la classificació general.

En la categoria intermèdia la Winter va sumar també 8 puntets que mai fan mal gràcies al seu cinquè lloc a l’agility. En Fish i la Mia no ho van acabar de quadrar.

Diumenge per sort no teníem pluja. La pista de jumping de petits i mitjans ens va agradar molt, era molt ràpida ni que hi havia una roda i un salt doble que van fer molt de mal.

Aquí la Quimera va quedar segona sumant 16 puntets més al seu compte. La Taxi va fer una falta i una refusada i la Patum Blue va acabar amb només una refusada però amb molt de temps ja que va haver d’anar esperant a la seva guia.

En l’agility de petits i mitjans ja vàrem tenir la polèmica servida. Un salt pràcticament enganxat al lateral de la passarel·la, un doble on calia encarar molt bé al gos, un salt encarat a la tanca, una entrada d’eslàlom molt aprop del túnel que passava sota la passarel·la, un salt que havies d’esquivar per fer un mig…

Veient com quedava la pista, el jutge va moure una mica el salt enganxat a la passarel·la però això feia molt natural que el gos saltés el següent salt cap a un costat que provocava que la pujada a la passarel·la fos super perillosa pel gos.

Us podeu imaginar quina inseguretat al sortir a pista per no indicar-ho malament i provocar que el gos el pogués fer mal?

La Taxi va guanyar l'intrincat agility de diumenge
La Taxi va guanyar l’intrincat agility de diumenge

Tot això va provocar eliminats un darrera l’altre, incloent la Patum Blue amb la que la varem anar salvant la pista fins el penúltim salt.

La Quimera que va caure al fer al revés el malèfic salt d’abans de la passarel·la.

La salvadora de la prova va ser la Taxi perquè va acabar la pista a 0 amb una super conducció del Sam amb el que va quedar primera d’aquesta manega i tercera de la final.

Enhorabona pels 25 punts obtinguts!

En la categoria intermèdia hi teníem a la Mia que ha estat molt mes inspirada, tancant amb un jumping sense penalitzacions i una falteta al agility.  La Winter ha aconseguit puntuar al jumping i en Fish també ha aconseguit tancar el jumping.

Després d’un cap de setmana intens hem de felicitar a la Taxi i a la Quimera que han acumulat força punts. Creiem que tenen gairebé consolidada la seva plaça al EO però encara poden fer més mal.

Queden ja només dues proves selectives el mes vinent a Alacant. Uns hi aniran atacats dels nervis i uns altres anirem a gaudir d’una prova molt interessant i a guanyar experiència amb el nostre companys de joc.

Molta sort a tots per les següents!