Molt bona actuacio en la prova de dissabte

En la prova del darrer dissabte els nostres representants han fet un molt bon paper. En grau I competien l’Eva i en Bugui en la que era la seva primera sortida fora del club. No només van fer una pista amb qualificació d’excel·lent, a més van pujar al podi. Un bon començament!

Els nostres representants en grau II també es van fer notar. L’Iñaki va aconseguir amb en Rudy un doble excel·lent a zero que feia temps que anava perseguint. També, en Carlos, en el seu debut en grau II amb la Kira va aconseguir aquesta preuada qualificació. Al final no van pujar al podi de ben poc (l’Iñaki va acabar en quart lloc). Per arrodonir la jornada també la Kala, conduida per en Lluis, va fer un doble excel·lent. En categoria mini l’Isma va demostrar que la Chula és un valor segur: doble excel·lent a zero i podi mentre que la Montse i la Nit ens van emocionar amb una conducció molt efectiva, a distància i molt ràpida, llàstima que en una de les proves la gossa se’n va anar un obstàcle més enllà del que calia.

En grau III també tenim valors sòlids. En Jordi va fer un doble excel·lent amb la Nit (ja ni els comptem) i va acabar segon sobre el total de participants d’aquesta categoria. La Fosca portava uns bons recorreguts però en Josep va preferir retirar-la després que mostrés molèsties després d’un obstacle. Val a dir que ja es troba del tot recuperada.

Així doncs, bones actuacions del nostre equip que sembla estar consolidant la seva conducció en aquesta darrera part de la temporada.

L'Eva i en BuguiL'Isma i la Chula
Iñaki i RudyEn Carlos i la Kira