Molt de verd als podis del Maresme

201805 Maresme Podi LDesprés de les mànegues de Grau 1, va començar el Grau 2 i allà erem una colla del Cànic, tots amb ganes de gaudir de les pistes d’en Jordi, que aquesta vegada feia de jutge. Més o menys puntual va començar l’agility amb una pista ràpida i que posaria a prova els cecs, el salt de longitud abans d’una corba i la zona de la pasarel·la en la recta final.

Els estàndards no varen defraudar i ens varen donar un bon espectacle amb més o menys encerts. El Fish va fer una pista excel·lent quedant segona de la classificació i aconseguint l’últim punt que li quedava per a classificar-se pel campionat d’Espanya 2019. La Coma i la Sioux també varen fer molt bones pistes sense penalitzar i trepitjant els talons a l’incombustible Fish. La Maggie i la Lola, després d’anar superant tots els punts crític de la pista, varen caure totes dues en el mateix parany, la zona de la passarel·la, massa emocionades per acabar la pista. El Hippy no volia desmerèixer davant de la seva germana Sioux i va tenir un petit ensurt per voler sobrevolar el salt de longitud en vol rasant però com que és un noi dur va continuar la pista i la va acabar dignament. La Collie va fer la pista més ràpida de tots els participants però desgraciadament va acumular algunes faltes en el seu recorregut. No molt lluny va quedar la Saya que cada cop posa més a prova les cames de la Diana, provocant alguna penalització.

En els midis, l’Striptease va decidir escurçar l’eslàlom (cosa que la Carme no va permetre i fins que no el va fer sencer no varen continuar la pista) i el Jake va acumular dues refusades. Però l’exigència de la pista feia que només pel fet d’acabar-la ja ho donéssim per bo.

201805 Maresme Podi MI ja tot estava a punt pel jumping que ho havia de decidir tot. L’inici del jumping era una recta amb una boca de túnel al final que no tocava fer. Exactament tocava fer la del altre costat.

La Saya surt disparada, salva la boca del túnel, continua la pista de manera impecable i en el penúltim salt hi ha un malentès amb la Diana i salta en la direcció equivocada. La Collie, un altre cop amb el millor temps de tots els participants, vola sobre la pista però el penúltim pal cau!! La Sioux i el Hippy demostren estar molt compenetrats perquè tots dos surten rapidíssims però són engolits per la boca del túnel equivocada, no obstant la resta de les seves pistes van estar impecables i tant la Mercé com el Juanjo varen acabar amb un bon sabor de boca. La Maggie salva en el últim moment l’entrada a la boca del túnel que no tocava però la mica de temps que perd la fa penalitzar tot i acabar la seva pista sense errades. El Fish, amb l’alegria del 0 de la pista anterior surt també disparat i de pet que va a la boca del túnel equivocada. Cap problema, amb la mateixa alegria continua la seva pista, que es tracta de gaudir i no fer-se mala sang!. La Coma i la Lola sí que completen la pista sense errades i amb molt bon temps la qual cosa fa que acabin en 1r i 2n lloc de la classificació final d’estàndard.

I finalment queden els midis. L’Striptease surt disposada a tot, fins i tot a esquivar el primer salt (tot sigui per fer menys temps!) però després de corregir-ho allà que va fins el salt doble que, agafant empenta també supera i acaba a 0 amb molt bon temps. El Jake no es vol quedar enrere i la Mònica té feines per seguir aquest petit bòlid. Al final els nostres dos midis es col·loquen en 2a i 3a posició del podi de midi de Grau 2.

Una bona tarda amb pistes distretes que ens han plantejat nous reptes. Tots heu estat genials!! Enhorabona!