Nutrició del gos esportista (març 2014)


201403 Nutricio Presentacio

Aquest darrer divendres varem poder gaudir d’una conferència molt interessant sobre nutrició canina en el cas de gossos esportistes.

Gràcies a en David Vila d’Affinity Petcare hem pogut comptar amb la presència d’en Jaume Martínez Sallés, veterinari amb una àmplia trajectòria en el suport de les curses de trineus, des de Pirena on ha estat responsable de la direcció veterinaria, fins les curses més famoses d’arreu del mon o les més dures o llargues (com córrer 1600 Km. per Alaska).

La seva exposició, amb una apassionada reflexió sobre la figura del llop i l’experiència viscuda en les condicions més extremes i plena d’aportacions personals, ha fet que la xerrada fos especialment interessant per tots els assistents. Se’ns ha fet curt però ja mirarem de tornar-lo a convidar en una altra ocasió.

201403 Nutricio Presentacioarticular stickEn David també ens ha posat al dia de les darreres novetats en nutrició i han despertat força interès les llaminadures que incorporen condroprotectors, un component especialment útil addicional pels nostres gossos, i les hipoalergèniques que son la solució perfecta per alguns gossos (els provarem en un parell de casos).

Ha estat molt bé, agraïm la col·laboració de tots dos.