Open per la Marató de TV3

Un any més el Club d’agility Santa Quitèria ha organitzat un Open d’agility en solidaritat amb la Marató de TV3.

Alguns membres del Cànic hi van col·laborar com a “fila 0”, és a dir, sense participar-hi. Gràcies als humans d’en Zaska, en Trevi i en Hippy.

Uns altres ens vàrem animar a participar-hi, assumint que potser com a equip érem encara una mica nous, massa grans o massa “liantes” però que l’important és ser-hi.

La prova més concorreguda va ser la de relleus, on equips de tres gossos feien diverses parts d’un recorregut un darrera l’altre. Aquí vàrem tenir tres equips en representació del Cànic.

202212_Valles_Kai202212_Valles_KiraDe l’equip format per en Kai, la KIra i la Patum cal destacar la determinació d’en Jordi per presentar-se a aquesta prova que, a més, van fer molt bé. Va ser un dels pocs equips que va fer els tres recorreguts sense cap error i, de no haver estat pel criteri de puntuació que convertia les faltes en més temps, haurien estat al podi final.

Qui si que es va beneficiar d’aquest criteri de classificació va ser l’equip format per la O’Neil, la Nugget i en Loki. Van fer pistes molt ràpides però en Loki (per culpa del seu guia com sempre) va tombar un pal (i això que estaven molt baixets). Normalment amb una falta haurien quedat per darrera de l’equip d’en Kai però en aquesta prova la velocitat era un plus i, bo i el temps acumulat per la falta, van quedar en tercer lloc al podi.

202212_Valles_Buddy202212_Valles_ScoutEn mida gran també teníem equip: la Sioux, que portava mig any sense competir, guiada per la Mercè, en Juanjo amb el jovenet Scout i en José Luís (amb el suport a la sortida de la Neus) que es va animar a participar amb en Buddy. Ho van fer força bé ni que als jutges no se’ls va passar una subtil eliminació de la Sioux.

202212_Valles_SiouxDesprés va disputar-se una competició individual en la que vàrem poder tornar a gaudir dels recorreguts de la Sioux, aquest cop amb el seu guia habitual: en Juanjo i on la Mercè, que va córrer ja només amb la Nugget, va pujar al podi, consolidant encara una mica més la que ha estat una gran setmana d’agility per aquest equip.

Gràcies al club Santa Quitèria per organitzar-ho i a tots els que heu col·laborat en aquesta bona causa.