Participació a la Fira de Mataró

Aquest dissabte ens vàrem trobar, alguns de forma una mica sobtada, en una demostració d’agility dins la fira del gos, la planta i la flor que es va fer al parc nou de Mataró.

Cal reconèixer que tothom va fer molt bon paper i va ser una prova de foc pel molts dels que encara estan preparant-se per competir i que mai havien fer un salt fora del club. Trobar-se en un lloc estrany, amb uns obstacles diferents, amb un terra diferent, envoltats de gent que se’ls mirava, amb megafonia … Podia ser una experiència impactant pels gossos més novells però no va ser així. Tots ho van fer genial!

201702 Mataro Boira2201702 Mataro Coco2 Entre els més nous cal destacar la participació de la Cristina amb la Boira que no va tenir cap problema en fer agility en un lloc diferent al club.

També va fer-se notar en Coco, conduit per la Lidia, que, un cop demostrat que és el gos més simpàtic del club, va fer un recorregut impecable.

201702 Mataro Pluja201702 Mataro NoaL’Olga estava preocupada per si la Pluja es trobaria estranya en un lloc tan diferent, doncs no, ho va fer perfecte tant amb ella com amb la Joana, la guia més jove del club, que va fer unes pistes perfectes.

Pel que fa als gossos, la més jove de la demostració era la Noa que no va deslluir gens en la seva actuació amb la Cristina.

201702 Mataro Clowdy201702 Mataro FoxCom si ho hagués fet tota la vida, la Clowdy guiada per l’Olga, va fer una pista perfecta.

També ho va fer molt bé en Fran, que va demostrar la solidesa de la seva condució amb en Fox.

201702 Mataro Rita201702 Mataro RandyEntre els que ja estan més preparats bo i no competir, la Rita va fer unes pistes perfectes, la Sieglinde estava entusiasmada.

La Reyes també estava bén feliç amb les pistes que va fer en Randy

201702 Mataro Eli201702 Mataro KiraEn el cas de l’Adelaida amb l’Eli, que no competeixen per que no volen, ja ens esperàvem que ho fessin bé.

També varem tenir la participació de la Laura amb la Kira, una parella sempre molt efectiva.

201702 Mataro Kay201702 Mataro Mel201702 Mataro Maggie2201702 Mataro Dana201702 Mataro Taboo201702 Mataro Ela201702 Mataro LokiEls competidors ja ho tenien més per la ma, bo i això cal agrair la col·laboració i bon paper de l’Hector i la Kay, l’Ezequiel amb la Mel, en Joan Carles amb la Maggie, la Maria amb la Dana, l’Estel amb en Taboo, la Neus amb l’Ela o en Josep amb en Loki.

Un cop acabada la nostra actuació encara vàrem poder fer una volteta per la Fira on, com no, vàrem trobar-nos les diverses persones del club que havíem tingut la mateixa pensada.

Va ser un dissabte d’entrenament diferent, gràcies a tots per la vostra col·laboració!