Pas decidit de la Taxi a la selectiva de Granada

Ja ha arribat el cap de setmana de la segona selectiva, aquesta vegada cap a Atarfe (Granada). La competició es celebra en una plaça de braus on, com l’any passat, feia molt de fred però en compensació es corria molt be.

Z63 0161Z63 0098Aquest cop han comenzat per la categoria Intermedia on els nostres companys Fish i Winter estaven molt decidits a fer mal. Dissabte gairebé ho aconsegueixen tots dos amb molt bones pistes però en Fish s’ha allunyat de puntuar per una falteta a cada pista quedant el 9 de 33 gossos que no està gens malament. La Winter ha estat eliminada però ho han lluitat tota l’estona. Diumenge hem tingut unes pistes molt exigents on en Fish ha acabat l’agility només amb una falteta i un eliminat en el jumping i la Winter un parell de pals al agility i també un eliminat al jumping.

Z63 0189Z63 9798En la categoria gran només teníem a la Vipper que ha sortit molt forta i a per totes. Dissabte ha començat amb un jumping molt bo però amb un palet a terra però després no ha acabat de quadrar la resta de recorreguts. Bo i que la gossa ho ha fet molt be el guia no estava del tot inspirat.

En la categoria petita tenim a la Taxi que el dissabte ha fet dues pistasses, quedant quarta a la classificació final i aconseguint puntuar tant en la taula individual com en la de per equips i, el més important, fent l’agility que els cal per poder participar-hi. Diumenge, en canvi, les pistes no han acompanyat i no ha aconseguit puntuar.

Z63 9793Z63 0326La Patum, amb una execució de pistes amb molta distancia, ha aconseguit sumar 4 puntets al jumping i a l’agility ha sobreviscut fins l’obstacle 19 de 21. Això fa molt de mal! Diumenge hem estat elminades al jumping i a l’agility hem fet un refus al balancí per que la guia no hi ha arribat. La Quimera ho ha lluitat però les d’aquest cap de setmana no eren les pistes que més li agradaven i ha acabat eliminada a totes però, espereu-vos. que quan hi agafi el traç no la guanyarà ningú.

En la categoria mitjana tenim només a en Loki. Dissabte ha tingut un doble eliminat, cal dir que les pistes costaven molt de memoritzar i que tenien un parany seguit d’un altre. Diumenge li ha sortit el campió que porta a dins i ha completat amb només una falteta un jumping molt i molt complicat i, perquè no dir-ho, bastant lleig. És que les  pistes fàcils no son per ell. Per compensar-ho a l’agility ha estat eliminat. Perquè? Per que no ha cregut oportú pujar al balancí Pa chulo yo.