Petits campions

Podi de primera divisióNova jornada de Federació i, com no podia ser d’una altra manera, l’agility es mobilitzava per anar a les instal·lacions del Vallès Club Caní.

Com que la prova es realitzava en un sol dia, els jutges van plantejar pistes ràpides i relativament curtes per tal d’agilitzar la prova i poder complir amb les restriccions vigents per la Covid.

A Primera Divisió arrencàvem pel jumping, on hi havia un parell de punts difícils de gestionar, amb sort diversa per a cadascun dels participants. Així i tot, van aconseguir acabar a 0 el Jake amb la bona velocitat al que ens té acostumats i l’Strip, que va acabar penalitzant per temps.

202104 Valles Jake 2

Menys sort van tenir en Kuma, que va tombar un pal, en Fox, que el va imitar i en Hippie, que va acabar amb una falta i una refusada.

La tanda d’eliminats la van formar els equips formats pel Josep i en Loki, i el Víctor amb el Jazz.

L’agility va batre el rècord mundial de reres en una pista, i si no, a poc es devia quedar. Tot i això, la pista era molt fluida.

L’únic zero caniquillo el va aconseguir en Kuma, que va acabar penalitzant per temps. En Fox va acabar amb dues faltes per tirar dos pals, però en Fran estava visiblement content perquè la feina amb el balancí sembla estar donant molt bon resultat.

Qui també va fer dues faltes va ser en Jazz i l’Strip va preferir repartir-ho, amb una falta i un refús.

Finalment, els eliminats van ser en Loki, per repetir el balancí, en Jake i en Hippy.

202104 Valles Kuma202104 Valles Fox

En una prova on només dos gossos del total de participants van aconseguir el doble 0, els qui no van eliminar-se a cap de les dues mànegues van fer-se un lloc al podi. En Kuma quedant tercer i en Fox proclamant-se campió en minis.

Enhorabona a tots dos!

La feina continua!