Pistasses i podis de la Sioux

Aquest cap de setmana el club d’agility Badalona ens va proposar anar a competir. Era interessant, doncs teníem dos jutges diferents per grau, així que ens vàrem animar bastants equips del Cànic de grau 2. Les pistes no eren molt exigents, però sempre hi ha uns punts on cal cert control o llocs on es passa dues vegades i ens oblidem d’on som, o simplement ens eliminem perquè no som infal·libles.

202110 Badalona Podi Boira202110 Badalona PatumLa Boira, que poc a poc va reprenent la costum de competir, dissabte fer molt bon jumping i agility. Totes dues pistes molt ràpides però amb una petita errada a cadascuna que no li va permetre fer el desitjat zero.

Diumenge, en canvi, tant a l’agility com al jumping va aconseguir fer doble zero i punt de velocitat a cada pista, pujant al podi en un merescut tercer lloc.

La Patum va començar dissabte amb un agility amb dues refusades ja que no va acabar d’entendre les indicacions de la Neus, però al jumping es van lluir fent la pista a la perfecció i aconseguint un punt d’ascens.

Diumenge no es van entendre gaire a les pistes i es van eliminar tant a l’agility com al jumping. Aquest equip encara és jove a competició, però quan agafin més experiència serà un gust veure-les brillar a pista.

202110 Badalona Taxi202110 Badalona Podi LokiA la Taxi de l’agility de dissabte no li va agradar gens ni mica el balancí, primer el va refusar i després el va fer però bastant insegura. Amb això en Sam es va despistar i ja no va conduir com és habitual en ell, fent així que l’eliminessin tres obstacles abans d’acabar la pista. Encara neguitós pel balací anterior, no anava gens concentrat al jumping i per tant també es van eliminar.

Això si, diumenge després del doble eliminat del dia anterior, la Taxi ens va donar una alegria: un fantàstic agility a zero sent el millor temps de la mànega dels petits i aconseguint un punt d’ascens. Al jumping van cometre un parell d’errades que els van portar a un quant lloc a la classificació final.

En Loki va començar un agility ràpid com sempre, aquest gos va que vola! Però després d’unes errades i refusades van ser eliminats. El jumping va anar per l’estil, corre que corre, i eliminat a la saca.

Diumenge va repetir eliminat a l’agility però amb un bon jumping els va portar al podi quedant en tercer lloc.

La Nugget, aix aquesta Nugget! Nugget està en aquells dies en que una femelleta jove està tontorrona i “enamoradissa”. Abans de sortir a pista es va trobar amb qui ella pensa que és el seu gran amor, així que tant sols entrar a l’agility, em va mirar a mi, va mirar la pista, va mirar el seu gran amor, i va decidir que el més important és l’amor, així que Mercè es va trobar abandonada al primer salt, i ja es sap que sense gos no és possible fer pista. Finalment no van saltar més i la Nugget es va passar el cap de setmana picotejant de flor en flor.

202110 Badalona podi G2 diss202110 Badalona Sioux 2I per últim, la Sioux, aquesta australiana que poc a poc s’està encarrilant, i que ens va fer gaudir de les pistes com mai.

Dissabte es va marcar un molt bon agility, ja comença a tocar totes les zones de forma habitual i amb la seguretat que li dóna Juanjo van fer una molt bona pista a zero.

Al jumping també van fluir tots els moviments, aconseguint altre zero i acabant al primer lloc del podi.

I diumenge, doncs el mateix: un agility genial, un jumping perfecte i un merescut segon lloc al podi.

En resum, quatre punts de velocitat per Sioux i Juanjo, i de regalet unes xuxes boníssimes que han gaudit tots els pelut de la casa.

Gràcies al club d’agility Badalona per haver fet un competició àgil, amb bons jutges i sobretot gràcies de part dels peluts per unes xuxes tan bones. Ens veiem aviat!!!