Pistes de primera de la Strip i en Bruc

podi estandarPodi midi1Diumenge, dos quarts de nou del mati a Sentmenat, 4 graus positius (encara bó) i la colla de primera del Cànic disposats a fer bones pistes.

En mini teníem a en Fox que debutava a primera, en midi la Striptease i en estàndar en Dic, en Hippy, en Morgan, en Bruc, en Winter i la Mel.

Vàrem començar amb el Jumping. En Fox va sortir decidit però aviat es va barallar amb un pal i en Fran li va recordar que calia deixar-los on eren. Tot seguit la Striptease va completar un magnífic jumping a zero .

El jumping seguia un recorregut una mica complex amb bastants girs sobtats i això el feia més exigent pels gossos més grans. El primer era en Bruc que també va aconseguir amb un altre 0 la mar de bo. Els altres, però, no vam poder:  en Dic i la Mel amb un refús a l’entrada dels pals, en Hippy per un refús a l’entrada d’un túnel, en Morgan per una falta al salt de longitud i un pal que va caure i la Winter eliminada en estalviar-se un salt del recorregut.

I va arribar l’agility, amb un recorregut també amb giragonses varie. El primer equip en saltar: Fran-Fox no va tenir el dia i es van eliminar en fer un salt al revés.  Després en midi l’equip Striptease-Carme va fer un recorregut perfecte amb doble 0  i segon lloc del podi. Felicitats!

En estàndar el primer equip a saltar va ser el de David-Winter i van fer un recorregut  boníssim, amb unes zones de llibre i una bona velocitat que al final els va dur a guanyar la manega. Després la Mercè-Dic es van eliminar en afegir un salt que no tocava, l’Elisenda-Morgan es va eliminar en fer el segon salt per les dues bandes i després, ja sense pressió, van completar un bon recorregut.

Després l’equip Mercè-Hippy va completar el recorregut amb dues faltes per no tocar zones. L’Ezequiel–Mel també van acabar eliminats en afegir el mateix salt que en Dic.

El darrer equip a saltar la manega va ser en Victor-Bruc, amb un zero al jumping la pressió era gran però ho van gestionar  molt bé i van completar també l’agility a 0. Així que van pujar al segon lloc del podi, felicitats!