Pistes en bona connexió

202003 Fonts Podi G1Dissabte passat a la prova de RSCE organitzada pel Club d’agility Les Fonts, com a representant del Cànic a G1, tant sols estava la Nugget.

Era la segona prova de RSCE de Nugget, la primera no va anar gaire be. Nugget és una gosseta jove, que fa poc que competeix i és que des de fa uns dies li han agafat “vergonyes” de sortir a pista, així que intenta dissimular sortint de pista per anar a buscar menjar, o anar a buscar a Juanjo o ensumar per veure si descobreix alguna xuxe amagada. Així que aquest cop la Mercè anava ben preparada amb superxuxes, a veure si aixi preferia fer pista amb ella que anar-se’n de parranda.

La primera pista, com la Mercè no tenia clar el que faria Nugget, se la va inventar, per fer-la ben ràpida i fàcil i que la Nugget s’ho pasés d’allò més be. Així doncs, després d’un pre-ring ple de xuxes, trucs i jocs van entrar a provar. Nugget va sortir ben decidida, fent un balancí de llibre i confirmant que si la seva guia no li dóna l’ordre d’alliberació no es surt, segons després la Mercè la va alliberar i van fer una pista de 10 obstacles a tota velocitat i amb la Nugget ben centrada.

Al veure-la tant contenta, ja es van prendre més en serio la segona pista. També vam estar fent trucs, xuxes i joc abans de sortir. La sortida era igual que a la pista anterior, salt i balancí, però aquest  cop la Mercè la va alliberar ràpidament del balancí i van fer una pistassa, amb bones zones i molta velocitat però amb una refusada a l’eslàlom ja que la Mercè la va avisar massa tard i també la va acompanyar massa, i Nugget necessita que la seva guia mantingui una bona distancia de seguretat.

En resum, bones sensacions, una Nugget molt motivada i finalment va quedar primera en el podi, ja que érem ben pocs, tant sols 3 mini/midis i tant sols ella va acabar una pista sense eliminar-se.

PD: La Nugget vol dedicar el seu primer podi de RSCE al Morgan i a  Eli , que diu que els “marronets” s’han de fer costat  i ara necessiten tot el nostre suportJ