Pistes espectaculars en grau III

201801 Reus TabooAquest cap de setmana hi ha hagut prova a Can Roja. Dissabte a grau 3 del Cànic només es va presentar el Taboo, aixi vam disfrutar una mica de l’espectacle.

A l’agility, tot hi haver estat entrenant la passarel·la hores abans va preferir saltar-la i no tocar la zona, això va implicar una falta però van seguir. Poc després, però, hi havia el punt feble del Taboo: “un magnific túnel encarat després d’una zona, genial!!” I hi va anar directe tot i que la seva guia es deixés les cordes vocals mirant d’evitar-ho, això si que era un eliminat! Cal dir que quedar dissimulat per que al final tots els participants van acabar eliminats.

El jumping també el van fer divertit. Primer es va saltar el quiet, i l’Estel li va voler repetir. Sembla que el Taboo, com ja sabia que estava eliminat, va fer una pista molt bona i a zero però c,om té acostumat al seu públic, bastant tensa.

Diumenge el Toni i la Piña van voler acompañar al Taboo i posar una mica de seny a l’espectacle del Taboo, aixi que es van repatir la feina. En el jumping el Toni va eliminar a la piña repetint el salt de longitud, ja que li havia tirat i va preferir entrenar per millorar-lo. Llavors el Taboo va fer un cero tens (com esteu acostumats a veure…).

A l’agility la Piña va fer unes zones perfectes, una pista molt ben feta però va ser absorbida per un tunel fet que la va eliminar. El Taboo, per fer-li costat, es va tornar a eliminar i a saltar-se totes les zones que va trobar.