A Caldes, pistes exigents a l’estil Jordi

Els participants de grau 2 aquest cop van començar per la mànega d’agility, que acostuma a ser la creu de molts d’ells.

BrucMorganEfectivament, els caniquillos no van tenir gaire sort ja que es van eliminar tots excepte en Bruc amb en Víctor que, tot i fer una bona pista, van fer una refusada accidental després d’un gran patiment del guia per evitar que el Bruc saltés la zona de la rampa.

En Juanjo va fer avorrir a la Sioux en el quiet i aquesta va decidir marxar a veure si trobava a la mami entre el públic, eliminant-se en el primer salt.

En Hippy no va ser tan impacient en la sortida com la seva germana però per un malentès en les indicacions de la Mercè, va repetir un salt a l’inrevés que el va fer eliminar-se.

En Morgan va començar la pista amb l’alegria que el caracteritza però es va eliminar a la rampa i, un cop eliminat, va decidir expressar la seva creativitat en pista.

Després dels “grandullons” del club, era el torn dels mitjans. Com es nota que en Jordi participa en standard i sap el que és haver d’esperar tots els minis i midis de la categoria a cada jornada…

En Drac va fer una pistassa però després d’una petita relliscada a la baixada de la passarel·la, l’Elisenda va decidir eliminar-se per tal de realitzar correctament la zona.

En Jake va decidir que a la pista li mancaven complicacions i es va eliminar fent un salt enrere per fer-la més interessant.

SiouxHippyLa segona mànega va resultar una mica millor per la majoria dels participants del club. La primera “caniquilla” en el jumping va ser la Sioux que va tenir un moment de dubte entre un salt i un túnel (ja que aquest darrer sempre és més atractiu però va resoldre una bona pista.

Just després era el torn d’en Morgan que va fer una molt bona pista. Llàstima que poc abans de finalitzar-la va tirar un salt.

A continuació va sortir en Hippy. Aquesta sí que sí! Va fer una gran pista finalitzant amb un zero com una catedral!

En Bruc va ser l’últim “grandullon” en sortir. Després de comprovar en l’agility que no tenia el dia, ho va acabar de confirmar en el jumping (per si a algú li quedava el dubte). Tot i fer una bona pista, l’instint caçador va fer de les seves, fent-lo aturar-se un parell de cops a olorar el terra, desesperant una mica al Víctor que, aquest cop sí, va aconseguir recuperar-lo acabant la pista amb una refusada.

JakeDracEra el torn dels mitjans. El primer midi del club va ser en Jake que va resoldre el jumping amb una gran pistassa a zero que el va permetre pujar al podi en un tercer lloc.

En Drac, no podia ser menys, i després de quedar-se amb les ganes del zero a l’agility, segueix donant alegries a l’Elisenda. Aquest cop sí, va fer una pista boníssima sense penalitzar quedant-se a punt de pujar al podi, classificat just darrera d’en Jake.

Ànims cracks! i a seguir treballant!!