Pistes exigents a Connecting dogs

Dissabte al matí, abans de la prova oficial, uns quants vàrem participar en un KO que organitzava  el Connecting Dogs, aprofitant així per escalfar i provar el terreny; a alguns se’ns va donar millor que a altres, però vam disfrutar molt!

201805 Connecting HippyAl migdia va començar la prova oficial amb un jumping molt ràpid i difícil de memoritzar. Tot i això, la Collie, el Fish i l’Striptease la van fer prou bé: el Fish la va fer a bona velocitat i a 0, la Collie va fer una pistassa però va caure un palet i la Striptease la va acabar amb tan sols un refús.

L’agility era molt complicat, amb un punt força dificil al balancí on van fallar l’Eva i el Fish que encara són novatillos. La Collie, més experimentada i amb més empenta, ho va resoldre tan bé que el Sam no va arribar a temps de marcar un rera que venia poc després, essent eliminats. Pel que fa ai la Striptease, que ja havia sigut valenta a la primera pista, va sortir menys convençuda aquesta vegada i no la va poder acabar.

Diumenge l’equip Cànic es va ampliar, i s’hi van sumar la Sioux, el Hippy, la Lola i el Morgan! Un altre cop, la única representant midi era l’Striptease, que seguia una mica espantada, així que la Carme va sortir a fer les pistes amb l’objectiu de demostrar-li que no hi passa mai res dolent, i que sempre s’hi disfruta, a veure si ho va entendre!

La resta eren tots standard, el jumping tenia un recorregut interessant repetint vàries vegades els mateixos túnels i en alguns calia assegurar-se de marcar-li bé l’entrada al gos, per tal que no el refusessin. Això és el que li va passar a la Lola, el Secun tenia pressa per ser a l’altre banda i no
li va deixar prou clar, després però van fer una pista molt ràpida on va cause un palet amb tant d’impetu. El Morgan, la Collie i la Sioux també van voler fer-la ben ràpida i els va caure un pal, llàstima! El Hippy i la Mercè també van fer pistassa amb un petit refús que quasi no es va notar. I en Fish per últim, la va fer a 0 a bon ritme.

Després de les bones sensations de la primera pista, quedaba l’agility, una mica més complicat que el jumping però igual de divertit! però…no va anar taaaant bé com la primera pista: els gossos, ja cansats, es van rebelar contra els seus amos i van fer cadascú una mica el que va voler. El Hippy va saltar-se el quiet i es va quedar sense fer la pista, el Morgan va volar al balancí, la Collie va tirar un salt en un rera dels que no li acaben d’agradar, i la Lola, el Fish i la Sioux es van eliminar just després de la pasarela improvisant salts que no tocaven!

Es van aconseguir pocs punts en aquesta prova, però end ho vam passar molt bé i ens vam emportar una bona llista de coses a treballar!