Pistes irregulars però amb dos podis

201910 Valles Podi G2L dissDissabte festa del Pilar que podem fer nosaltres com addictes al agility? Doncs, això una prova d’agility, en aquest cas a Caldes de Montbui.

En grau 1 les pistes eren molt exigents pel meu gust, potser una mica difícils per grau 1 però així ens anem preparant per tot. En aquest cas han competit  en Max i en Ripper tots dos unes pistes molt ràpides i molt bona actitud pero resultant eliminats.Ja vàreu veure el Pasapalabra que va fer la Marta al respecte.

En grau 2 l’agility ha començat pels petits i el primer en sortir ha estat en Fox. Ell i en Fran anàvem molt ràpid pero ens ha tirat un pal i no n’hi deixem passar ni un per tant eliminat. Seguidament la Boira que ens ha fet molt bona pista però amb una falteta a la passarel·la.

En mitjans en Loki, a segui treballant amb les zones i la Winter despres de tirar un parell de pals ha acabat eliminada per repetir la rampa que no havia anat gaire bé.

En grans en Hippy ha fet una pista molt maca amb una falteta al balanci. En Bruc ha sortit molt content però s’ha elimitat en el primer túnel que ha trovat (també hi ha ajudat una mala col·locació del guia), després ha decidit marxar de la pista per saludar a la família però quan ha tornat a entrar ha fet la pista molt be. La Sioux molt bona pista amb una falteta a la pujada del balancí. Finalment la Lola ha fet una super pistassa però amb falteta a la passarel·la, el seu punt feble.

201910 Valles Hippy201910 Valles LolaDesprés del canvi de pista al Jumping, comencem amb en Fox ha fet molt bona pista però ha tirat un parell de pals pel que, al repetir-ho, ha resultat eliminat. La Boira també ha fet un parell de refusos.

En petits, en Loki ha estat eliminat gairebé cap el final de la pista, una llàstima perquè anava molt ràpid i fluid. La Winter ha començat amb un refus al túnel però després ha fet alguna falteta i ha acabat eliminat.

201910 Valles Fox201909 Valles Bruc 2En grans, la Lola ha començat una mica despistada però ha acabat correctament la pista i al final ha estat segona al podi. En Hippy una super pistassa però amb un petit pal el que no li ha impedit pujar també al podi. Finalment la Sioux al final no ha pogut sortir perquè s’ha fet mal en una ungla.

I això és tot pel que fa a aquest dissabte festiu.