Podi complet del Cànic

201601 Badalona PodiG2minidissL’Ela va fer dues grans pistes a zero, penalitzant una mica per temps pero això no li va impedir per poder acabar segona al pòdium!

L’Striptease, relaxada per estar classificada pel campionat d’Espanya de fa dies, ens està regalant dobles zeros setmana rera setmana, obtenint el primer lloc al pòdium.

En WiFi, seguint a les altres caniqueres, va quedar tercer, obtenint un dels agility que li manquen pel campionat d’Espanya i un jumping amb un pal a terra.

En Taboo competia amb l’Estel en midi i va fer pistes molt ràpides però va caure en algun punt de control.

En standard, la Coma va fer dues pistes netes i va acabar penalitzant a l’agility pels pèls, quedant-se a les portes del podi. Molt bona feina, a la propera segur que ho teniu!

La Cora es va sumar amb la Coma, i també va fer dues pistes a zero però penalitzant de nou a l’agility. I és que el jutge va posar unes velocitat ajustades.

En Morgan esta fent un treball excel·lent, i es que han tornat a treballar el quiet. Un bon quiet a la sortida et facilita tot el treball a la resta. Sabem que aquest caparrut ho posarà difícil però tot arribarà! Així que continueu així.

Finalment, la Maggie va rebre alguna refusada que altra per no entendre’s al salts, però buscant la manera se’n van acabar sortint!

201601 Badalona Strip2 201601 Badalona Ela

201601 Badalona Wifi 201601 Badalona Morgan2

201601 Badalona Coma 201601 Badalona Cora

201601 Badalona Maggie201601 Badalona Taboo2