Podi d’en Bruc i punt d’en Jazz

202102 Rivalcan Podi G2Aquest passat dissabte, en Bruc i en Jazz van pujar inesperadament a la furgoneta per competir a la prova de RSCE a Rivalcan, en busca de l’últim punt que li queda a en Bruc per ascendir a Grau 3, però les coses no van acabar gens com s’esperava.

Van començar amb la mànega d’agility, on cap dels dos va sortir gaire concentrat i només en Bruc va ser capaç de completar el recorregut amb una falta a la passarela.

Després va venir el Jumping. Cal destacar que el punt que li queda a en Bruc és un Jumping, per tant, els nervis van augmentar a aquesta hora de la tarda. A més, com els dos gossos corren a XL amb el mateix guia, un corria el primer i l’altre l’últim i, com no podia ser d’una altre manera, a en Bruc li va tocar sortir l’últim de tota la categoria.

Primer va sortir en Jazz, i aqui es quan va arribar la sorpresa. En Jazz aconsegueix completar el recorregut a zero i amb una molt bona velocitat i concentració. Més tard, en Bruc es concentra i també acaba completant el recorregut, bastant àgil però no a tope.

Per tant, com a resultat final, en Bruc aconsegueix el tercer lloc del podi però es queda a dècimes de segon per a arribar al punt d’ascens i aconsegueix un punt de velocitat pel CE, i en Jazz acaba fent molt bona velocitat i aconsegueix el punt d’ascens que veniem buscant pel Bruc. Aquest parell mai deixen de sorprendre!

Tot i això, hem pogut treballar en terrenys que feia molt que no trepitjavem i hem pogut veure molts resultats del treball fet durant aquests mesos, així que estem molt motivats a seguir treballant i millorant.