Podi d’en Dic en el debut a la lliga

201809 Tarrega DicEn un diumenge assolellat, juntament amb la Fira del caçador es va celebrar a Tàrrega la primera prova de la lliga de la federació catalana d ’agility.

En segona divisió es varen presentar per el Cànic en Josep amb en Loki en categoria mini i na Mercè amb en Dic, en Juanjo amb la Sioux i l’Ezequiel amb la Mel en estàndard.

Primer es va fer el jumping, començant per les categories petites. Així vàrem veure a en Loki, que va començar molt be però es va despistar en l’entrada a l’eslàlom provocant un refús i a més va tenir la mala sort de tombar un pal en un salt.

En categoria estàndard va començar en Dic que va sortir ben al començament i va fer un jumping  molt bo sense cap error i amb una petita penalització per temps. Més tard va sortir la Mel que també tenia ganes de córrer i va fer el jumping a zero amb una penalització per temps de 0.23 segons. Finalment va sortir la Sioux que es va “apuntar” a fer el jumping a zero i amb bon temps amb el que només va penalitzar 0.78 segons.

No penseu, però, que aquesta primera pista fos molt fàcil, per exemple en estàndard de 28 gossos només 8 la van completar a zero. Bo i això, després d’aquesta màbega la classificació quedava amb en Loki tercer en mini, la Mel tercera, la Sioux cinquena i en Dic vuitè en estàndard.

201809 Tarrega Sioux201809 Tarrega MelDesprés es va córrer l’agility. En Loki va sortir super ràpid però el cinquè obstacle era el balancí i no li va venir gaire de cara, hi va fer algun super salt i es va acabar eliminant quan en Josep li va insistir fins que ho havia de fer bé.

Més tard va sortir en Dic que va fer una bona pista i només va penalitzar amb una falta a la sortida de la rampa. Després va sortir la Sioux fent un recorregut molt bo fins que al arribar a l’obstacle 18, un salt, va decidir repetir-lo i es va eliminar. Finalment va sortir la Mel, hi havia hagut molts eliminats i per tant les possibilitats de fer una bona classificació eren altes, així que vam començar a passar obstacles i tot anava com una seda fins que vam arribar a l’obstacle 18, el salta, el gira i…. el torna a saltar, eliminat com havia fet poc abans la Sioux.

El resultat fou que en Dic i la Mercè, gràcies a la seva regularitat en pistes complicades, van pujar fins al segon lloc final. Un magnífic resultat, amb podi i trofeu.