Podi d’en Drac i la Cora a Can Roja

201901 CanRoja podi Cora201901 CanRoja Podi DracEs diumenge i avui hem tingut molt fred i vent a Can Roja pero allà estàvem les 3 mosqueteres del Cànic disposades a defensar els nostres colors en Divisió d’Honor.

201901 CanRoja Ela 3L’Ela en la categoria petita ho ha intentat però avui tenia moltes ganes de saltar-se la passarel·la quelcom que la seva guia no li podia deixar passar, per tant han acabat eliminades. En el jumping les expectatives eran grans ja que la pista era molt assumible però no sabem si per errades de conducció o per una gran iniciativa de la gossa en fer els salts per darrera, el resultat ha estat un doble eliminat. Així no anem gaire bé per defensar els colors.

201901 CanRoja Drac201901 CanRoja Cora 2Però no passa res, en la categoria mitjana tenim a en Drac i ell segur que ho farà be. Doncs resulta que en l’agility ha decidir fer costat a l’Ela i s’ha saltat la passarel·l. En aquest cas, però, la seva guia ha estat més permissiva i han acabat la pista amb una falteta. Com després ha fer un jumping a zero al final ha aconseguit pujar al primer lloc del podi. Per tant, ell si que ha defensat bé els colors.

Finalment, en la categoria gran tenim a la Cora que ha fet les tres pistes molt bé, i deixant el llistó molt alt. Si, si … ho heu llegit bé. Les tres pistes ja que en una de les pistes que va fer hi va haver un error i la va tenir que repetir. Cal dir que les tres li van quedar molt bé i que al final va quedar al segon lloc en el podi.

Doncs apa, ara ens quedarem una mica per veure els nostres companys que debuten avui i després encara una estona més per estar amb els competidors de segona divisió que participen per la tarda.