Podi d’en Drac i bones pistes de la Coma i la Cora

201702 Girona Coma201702 Girona Podi DracTant en l’agility com en el Jumping, l’Ela, primera en sortir, no estava molt d’acord amb la Neus o amb el jutge sobre quins salts calia fer per darrera i quins normals, amb el que va decidir fer-ho tot del reves, eliminant-se a les dues pistes.

La Strip anava pel mateix camí en l’agility, però en la passarel·la la Carme la va eliminar al fer-li repetir, completant després la pista perfectament. Després en el jumping va assegurar els enreres, fent la pista a zero però penalitzant una miqueta en el temps.

En Drac va fer dues súper pistes a zero, penalitzant en el Jumping “un pelin”, però tenint en conte que la seva súper guia estava lesionada es comprensible, però el pòdium en segona posició ho recompensa.

La Coma que estava una miqueta en baixa forma i anava un pel mes lenta de lo habitual, va completar les dues pistes a zero, penalitzant en temps.

La Cora també va fer les dues pistes a zero, penalitzant en temps, però menys que habitualment, al haver passat una setmana malaltona i podem dir que va estar genial i que està fent un bon treball amb els salts i la rampa.