Podi d’en Drac i en Jake al Vallés

201811 Valles Podi G2La pluja ens va amenaçar tota la tarda i finalment va fer acte de presència al final de la prova de grau II.

201811 Valles DracEn la mànega d’agility en mida gran en Morgan va tombar una barra en un salt per darrera i va fer una falta al balancí i la Lola només una falta a la baixada de la passarel·la.

En midi en Loki va saltar la baixada de la passarel·la -normal- i va fer el balancí a la segona. Aprofitant que el balancí estava a prop del final en Josep va marxar corre-correns amb en Loki cap al final per donar-li un bon premi. A veure si serveix d’alguna cosa i en Loki va entenent que és el que s’espera d’ell. En Jake si que va acabar l’agility, ni que amb falta a la baixada de la passarel·la i la rampa. En Drac -cap novetat- va fer la pista impecable i a bon ritme.

201811 Valles Jake 2201811 Valles Ela

En el jumping, la Lola va començar molt dispersa i va acabar eliminada al haver-la de resituar a la sortida. En Morgan, en canvi, va fer la pista molt centrat i ràpid fent només una falta al tombar una teula del castell.

201811 Valles Lola201811 Valles Morgan 2Pel que fa als mitjans, en Loki va passar-se de llarg un slalom al que arribava recte -una altra especialitat de la casa- i també va tombar la teula del castell. En Drac, al igual que en Morgan, també va tombar la mateixa teula (cal dir que el castell estava posat 5 cm. més alt que la resta de salts de la pista). Pel que fa a en Jake va eliminar-se al fer al revés el tercer salt.

A l’hora dels trofeus, ja sota una plutja moderada, en Drac va proclamar-se primer en la seva categoria i en Jake tercer gràcies al seu primer recorregut.