Podi d’en Jake, la resta al 50%

202304_Valles_Podi_JakeDiumenge 16 d’abril a primera hora, amb un bon temps i una fresca agradable, l’equip de primera divisió format per en Robert & Lluna en mini, Monica & Jake en midi, i Eugenia & Brisa i Ezequiel & Mel en Estàndard XL vàrem acudir a les instal·lacions del Club Agility Vallès.

Es va començar pel jumping en una pista on calia estar atent doncs hi havia canvis de direcció i una colla d’obstacles agrupats en una zona de la pista.

Va sortir primer l’equip Robert&Lluna que van fer un bon recorregut penalitzat nomes per la caiguda d’un pal. Després la Monica&Jake també amb bona pista però amb dues refusades que les van penalitzar amb temps.

En grans primer l’Eugenia&Brisa van fer el recorregut a 0 i van aconseguir un punt d’ascens. Després l’Ezequiel&Mel van superar les zones complicades però es van eliminar quan la Mel va evitar un salt i va entrar al túnel que venia després.

202304_Valles_JakeEn l’agility el recorregut no era fàcil com es va veure per la quantitat d’eliminats que hi va haver.

La Lluna&Robert es van eliminar en entrar a un túnel per la banda oposada, en Jake&Monica van penalitzar dues faltes però van acabar la pista. De 10 equips de midi només ells i un altre equip ho van aconseguir.

La Brisa&Eugenia es van eliminar en confondre un salt del recorregut i finalment la Mel&Ezequiel van acabar la pista amb una falta a la passarel·la.

Així doncs la Monica amb en Jake van ser segons a la seva categoria i als altres tres equips ens va faltar el 50% per triomfar. Esperem estar al 100% la propera prova que, a mes, es farà al nostre club.