Podi d’en Randy en iniciació

A nivell d’iniciació érem 5 gossos: la Rita, la Mela i la Mel a S, en Randy a M i la Mia a L. No va ser un gran dia per el Cànic, però ens ho vàrem passar d’allò més be.

202009 CanBosch Rita202009 CanBosch MelaLa Rita amb la seva velocitat particular va fer tant el jumping com l’agility, però per el temps la varen eliminar. Tots sabem, però, que si la Rita vol pot agafar una gran velocitat i ho farà de ben segur.

En David i la Mela en el jumping no es varen entendre en l’entrada d’un túnel. En l’agility va ser una llàstima l’eslàlom ja que la resta ho va fer genial.

202009 CanBosch Mel202009 CanBosch MiaLa Mel, en canvi, no va anar gaire centrada ja que va decidir que el seu objectiu era anar amb la família i no fer la pista. El jumping el va fer amb dos refusos, però en l’agility tal com va arrencar va sortir per l altre porta a buscar al fill de la Janina, sense fer la pista.

Ara anem per en Marc amb la Mia, son els que fa menys temps que han començat, però porten un bon ritme agafant confiança en les competicions. De ben segur que pujaran ràpid ja que es complementen molt bé.

202009 CanBosch Podi Reyes202009 CanBosch RandyI per últim en Randy, un gos ràpid i nerviós, que  es complementa perfectament amb la serenor de la Reyes i això fa que vagin millorant dia a dia. Això es va fer evident en aquesta prova on varen aconseguir un segon lloc en el podi. Moltes felicitats Reyes.

Equip ho aconseguirem !!! Objectiu segona divisió.