Podi de la Collie en unes pistes de DH exigents

Amb un temps mes estiuenc que primaveral, varem anar a la prova del Maresme.

Els Caniquillos que hi eren: la Collie, en Fish, la Sioux, la Winter i la Cora (desprès de estar convalescent durant dues setmanes).

Les pistes de la jutgessa eren un agility molt lent y un jumping ràpid. A l’agility estava tot ple d’obstacles i, en canvi, al jumping nomes n’hi havia dos menys, però semblava buit. I no és que les dues pistes fossin molt complicades, però es va eliminar gairebé tothom.

Però parlaré dels nostres:

202103 Maresme Collie 2202103 Maresme FishLa Collie ens va delectar amb un súper agility, ho estava fent-ho correctament quan en Sam al antepenúltim salt, es va col·locar incorrectament i la Collie va fer dues refusades per anar cap a la rampa. Una llàstima perquè anava molt rapida.

La resta de competidors en l’agility no van tenir massa sort. En Fish, la Sioux, que no es va posar d’acord amb en Juanjo, la Winter i la Cora, amb un zero però molt de tempa, van acabar tots eliminats.

202103 Maresme Winter202103 Maresme CoraEn el Jumping la Collie va fer un jumping a zero amb molt poqueta penalització.

En Fish va fer igual que la seva germana, zero amb penalització.

La Sioux una falteta mes penalització de temps.

La Winter un eliminat.

I la Cora que va anar a bordar a la Winter que estava al costat del eslàlom, va fer primer dues refusades i desprès l’eliminació per temps.

Sumant les fues mànegues, la Collie va quedar tercera en el podi.

Comentari per la meva part: Segons he llegit, l’agility es una modalitat competitiva on el guia dirigeix al gos sobre una sèrie d’obstacles, als qual ha de lliurar de manera neta i el més exacta possible, competint contra rellotge. Per això no entenc que es penalitzi tant a equips que fan les pistes perfectes però que no son tant ràpids com el que gunayen la mànega.