Podi de la Coma a Can Roja

201712 CanRoja podi ComaEl passat diumenge, desprès dels companys de DH, ens tocava als de primera divisió enfrontar-nos amb les pistes llargues i amb múltiples trampes que va plantejar el jutge. Encara feia fred pero el sol començava a escalfar i tots els motors a punt…

La prova comença amb l’agility on l’Striptease, en categoria midi, es marca una pista a 0 amb el millor temps de mini-midi! Donçs semblava més difícil… El Morgan surt disposat a tot, fins i tot a fer cas a la seva guia. Ella no s’ho espera i li indica malament un salt però aixo no impedeix que la resta de la pista sigui perfecta. La Coma el segueix i, despres de fer una pista impecable, li cau el penúltim salt. La Dana, per últim, fa la pista al seu pas i nomes penalitza per temps.

El el jumping, l’Striptease fa dues refusades en no entendre’s amb la seva guia. Els estandarts, però, ens sorprenen. Tot i que el Morgan va caure en una de les trampes de la pista -com la majoria dels altres competidors- la Dana i la Coma acaben sent dels pocs gossos (només quatre!!) que aconsegueixen completar la pista sense eliminar-se. Al final la Coma puja al tercer lloc de podi!! Molt bé noies!!!