Podi de la Cora al Baix Llobregat

201811 Baix Podi DHAquest matí, com altres cops, ens hem arribat a visitar els nostres companys del Baix Llobregat “Oe, oe, oe!”. Tenen unes instal·lacions molt maques i hi hem estat molt a gust.

Desprès de fer una mica de companyia als nostre companys de primera divisió, hem començat DH amb la mànega d’agility. Aquesta vegada només erem 3 participants: l’Ela, en Drac i la Cora cadascun en una categoria. Així podíem lluïtar a totes les lligues.

201811 Baix ElaLa primera a sortir ha estat l’Ela, que ha fet una pista molt fluida i bastant ràpida on ha aconseguit sortejar totes les trampetes del jutge. Aquest no ha estat el cas d’en Drac que, malhauradament, avui ha fallat. Be, si ho afinem una miqueta ha estat l’Elisenda però no ens ficarem amb ella perquè últimament no pot entrenar gaire per temes de feina. Pel que fa a la Cora, un altre dels membres segurs del club, avui ho ha tornat a demostrar amb una pistassa.

201811 Baix Cora201811 Baix DracMolt ràpidament ja teníem muntat el jumping i, som-hi, unes quantes trampetes més i una d’elles terrible per l’Ela: el doble que ja sabeu que no li agrada gens. Avui ha fet el sacrifici de saltar-lo però tirant el segon palet. Això si, la resta de la pista l’ha fet molt be i això que hi havia una entrada de slalom de les que ella sempre falla però avui no. En Drac ha recuperat la seva fermesa i ens ha regalat una pistassa. La Cora, que no podia ser menys, també ho ha fet molt bé ha quedat en 3 posició en el podi.

En el cas de l’Ela avui ha estat el dia del cinc: hem sortit tota l’estona en cinquè lloc i hem quedat en cinquena posició.