Podi de la Cora, la Strip i en Drac … i gairebé d’en Morgan

Diumenge a dos quarts de nou del matí era una hora excel·lent per córrer per amb els gossos de grau II i hi havia més equips participant que dissabte. En el nostre cas teniem la Cora, en Morgan, en Qumba, en Hippy, la Maggie, en Dic, en Duc, l’Striptease i en Drac que, al competir en grau III, corria al migdia.

201606 Quiteria podi DracA grau II vam començar per un jumping força divertit, assequible, amb algun rera perillós i molts túnels. La Cora i en Morgan van còrrer però van tirar un pal, en Qumba ho fa fer molt bé, però en va fer caure dos i en Hippy, que portava la mestressa recta com un pal a causa d’un problema de cervicals va fer un 0, adaptant-se al ritme de la guia. És un noi molt considerat. La Maggie va aconseguir un 0 molt maco, tot i que en Joan Carles tampoc estava fí. En Dic va fer un 0 tot i que penalitzant una mica en temps però el seu germà, en Duc, va estar social i va anar despistat, eliminant-se al sortir de la pista. L’Striptease, va aconseguir un 0 sent la més veloç de la mànega en mini midi.

201606 Quiteria StripA l’agility va seguir haven-t’-hi de tot. En Duc va sortir més centrat, però un equip és un equip i aquest cop va ser la Mercè qui es va eliminar al despistar-se de pista i fer una versió alternativa en la que el gos la va seguir com tocava. En Dic anava força bé però es va emocionar al baixar de la passarel·la i va fer un salt que no tocava. La Maggie, va completar la pista amb un refús a l’eslàlom i certa penalització per temps. En Qumba, tot i la calor, va sortir fort i va saltar el balancí, en Juanjo va preferir corregir-lo i aprofitar l’eliminat per corregir també la zona de la rampa. En Hippy com a bon germà va seguir els passos d’en Qumba i tot i que si va superar la zona del balancí, li va tocar repetir la rampa i la passarel·la. En Morgan va solventar-ho força bé però amb un quiet i unes zones més sui generis, i penalitzant per la caiguda d’un pal.

La Carme va fer una sortida tipo Morgan i no va aconseguir arribar al tercer salt sense que la gossa s’eliminés però això sempre et deixa més tranquil per treballar les zones a la resta de la pista. A més, la Carme està més que acostumada a fer podis i tot i eliminar-se, una de les places sempre es seva, acabant tercera de la classificació conjunta mini-midi.  La Cora va ser efectiva però no va aconseguir entrar en temps i va obtenir el doble excel·lent brut i la segona posició al podi dels estandars de Grau II (amb en Morgan com a quart!). 

A la una del migdia, era el torn dels gossos de grau III. Eren pocs, feia calor, i van anar ràpids. En Drac es va portar bé i va fer un doble 0 dins de temps que el va permetre posicionar-se al tercer lloc de la classificació minimidi.