Podi de la Patum i repartiment de punts

Patum i NeusBon dia!

Primer de tot, felicitar al Club Agility Vallés per obrir una segona pista. En els temps que corren, representa un gran esforç. Enhorabona!

Dit això, content de retrobar-nos de nou a les pistes per competir i que millor, que estrenar l’any al Club Agility Vallés.

Segur que tothom s´ha proposat algun objectiu, deixar de fumar, tornar al gimnàs, llegir tal llibre, estalviar per un viatge… El meu objectiu, és intentar participar en el màxim nombre de competicions i…a veure que em cau com a sènior.

202201 Valles MiaBé, deixem els desitjos i entrem als fets. Com va anar la competició?

El Jutge Bonet ens va preparar unes pistes bastant assequibles. Potser el jumping, amb el seu “joc de túnels”, oferia certa dificultat.

I com ha de ser, començarem amb l’equip que va fer podi.

L’equip Neus/Patum va fer una pista mereixedora del segon lloc.

Un agility amb un refús. La Patum va sortir disparada del túnel i es planta davant del salt, tot esperant a que arribi la Neus.

El jumping va anar millor. La bona entesa va comportar un 0.

L’equip Josep/Loki no va tenir tanta sort. Tant a l’agility com en el jumping va ser eliminat.

Juanjo i Sioux202201 Valles Nugget 3L’equip Juanjo/Sioux va aconseguir un PV en l’agility. Tot molt fluid. En el jumping eliminat en el “joc de túnels”.

L’equip Mercè/Nugget. Tot i un refús, va fer un molt bon jumping. A l’agility van ser eliminats.

Equip Marc/Mia. A l’Agility van obtenir un merescut 0 i PV. En el jumping un refús li va negar el premi d’un 0 i podi.

Equip Secun/Lola. A l’agility un 0, però… el temps que la Lola es va dedicar a ensumar a l’inici de la pista els va penalitzar en molts segons. En el juàmping, eliminats. Com sempre es diu: culpa del guia.

I ara, l’opinió de la Lola: Correries més si portessis una botifarra a la má? Està una mica molesta. No li va fer gracia que la deixes al cotxe, mentre el guia esmorzava un bocata de botifarra.

Ens acomiadem? Guau guau i fins la propera,