Podi de la Sioux a Badalona, ben fet!

201804 Badalona Podi 2DJa s’apropen les últimes proves de la lliga catalana de FCAG i els participants de segona divisió no es deixen passar ni una prova. Alguns per que van justets de punts per poder accedir a la copa, altres que tenen la il·lusió de poder passar a primera divisió, altres perquè simplement s’ho passen genial fent pista amb el seu gos, i la majoria per una barreja de totes les raons anteriors. Així doncs, aquest diumenge ens vam presentar tots a la prova que organitzava el C.A. Badalona.

201804 Badalona LokiLa primera  pista va ser el jumping, una pista bastant assequible pels nostres participants que poden amb tot… o quasi tot .

El primer en sortir va ser en Loki, que com ens té acostumats, va fer un jumping molt ràpid i sense penalitzacions, sent el millor temps en la seva categoria.Després sortia en Jake, que al igual que en Loki, va fer una pistassa sense penalitzacions.

En standard, la primera en sortir va ser la Mel, la dolça Mel, que va estar a un no res de fer un refús però l’Ezequiel ho va resoldre molt be acabant amb menys d’un segon de penalització. El següent, era en Dic que sortia una mica despistadet, però la Mercè el va aconseguir centrar fent una pista seguida, però amb un parell de refusades on la seva guia va confiar massa en ell i el va abandonar un pèl aviat.

201804 Badalona MelEn el seu torn la Sioux, que cada cop surt més animada a pista, va estar bordant de principi a fi (ho haurà copiat del seu germà) però fent una pista bastant ràpida i acabant sense penalitzacions. I per últim, en Hippy, ell sempre surt animat, potser massa i tot, sense fer un quiet ni per casualitat, però això no va evitar que també fes una molt bona pista a 0.

L’agility que se’ns va plantejar, tenia un punt que molts de nosaltres temíem, sobretot els que estem intentant fer Running a la passarel.la i no ho tenim gens controlat.

En Loki va ser el primer en sortir, un quiet magnífic que va permetre a Josep anar quasi fins els final de la pasarel·la , així que Loki va agafar la pasarel·la amb moltes ganes, decidint que per arribar on era Josep no s’havia de tocar la zona. Tres obstacles més tard, el temible balancí: primer atac frustrat, segon atac quasi ho aconsegueix…. I a la tercera va la vençuda! La resta de la pista més que córrer semblava que volés.

En Jake va començar molt be fins arribar el balancí que el va refusar. Diu la Mònica que hi havia una abella i al Jake les abelles com que li fan un xic de por així que, quan l’abella va fugir, en Jake el va fer a la perfecció. Més tard un marcatge molt dubtós de la Mònica va fer que en Jake fes un refús.

201804 Badalona HippyEn Dic va sortir ben animat, però ben aviat va notar que feia “caloret” i va intentar evitar un salt per poder anar al túnel on segur que s’estava més fresquet, però la Mercè el va reconduir al salt corresponent. Ja després d’haver fet el túnel i haver-se refrescat va agafar embranzida al balancí i es va saltar la zona, després del balancí es va animar molt i va fer la resta de la pista a una molt bona velocitat.

La Mel es va eliminar ben aviat, al punt que hem comentat al principi, tercer obstacle, una salt lateral prop de la passarel.la, el guía no va arribar a marcar, refusada i salt fet al revés. Ja eliminada van fer una pista perfecta.

Ara ja era torn dels germans bordadors. La primera va ser Sioux que, com ja és habitual en ella, no toca una zona de pasarel·la encara que li prometis totes les xuxes del món. La resta de la pista perfecta, molt bona velocitat i molt bones zones, aconseguint així un segon lloc al podi i un grapadet de punts per la lliga. Finalment en Hippy que al igual que la seva germana no suporta tocar les zones: ni a la pasarel·la, ni al balancí. Si a això li afegim una guia una mica patosa que li va marcar malament l’entrada a pals, va acabar amb dues faltes i una refusada.

Com ja queden poquetes proves, us animo a tots a seguir així, amb moltes ganes de sortir amb el vostre company, a gaudir del que ens queda … i si pot ser a fer molts puntets per la lliga. Ens veiem a la propera!