Podi de la Sioux i en Loki i gran jumping de la Vipper

A Reus, després d’esperar una estoneta i poder dinar tranquil·lament , hem tingut el canvi de jutge per les proves d’iniciació (que ja ens va explicar en Joan Miquel) i de segona divisió. En segona divisió hem començat amb una pista d’agility més assequible que les del matí però amb els seus puntets.

201810 Neo Boira201810 Neo Loki En aquesta prova s’han estrenat, recent promocionades des d’iniciació, la Cristina i la Boira. Per fi tenim companyia per en Loki! Per solidaritat i buscant la perfecció, tots dos han resultat eliminats al entrenar les zones de contacte.

En mida gran avui hem tingut a la Sioux, en Hippy i la Mel que, per facilitat-nos la feina, han fet tots tres el mateix: una gran pista amb una falteta a la passarel·la.

201810 Neo Hippy 3201810 Neo SiouxTambé hi havia la més nova: la Vipper. El seu guia avui venia a treballar el balanci i, aprofitant que la gosseta ha decidit saltar-se un salt per anar a fer el túnel, en Jordi ens ha inprovisat una pista. Així ha pogut repetir la rampa que no li havia agradat gaire i també el balancí sense que la gossa notes res. Cal reconeixer l’experiència d’en Jordi ja que normalment no et lliga res quan improvises així.

El jumping ha estat molt ràpid, amb algun canvi que ha provocat algun problema a molts competidors però no als nostres. En primer lloc ha sortit la Boira amb una gran velocitat, fent fins hi tot l’eslàlom molt ràpid i acabant la pista a zero. No gaire lluny d’ella en Loki, expert en jumpings, pero que últimament no fa gairebé el slalom. Avui, però, l’ha clavat, quedant primer, marcant el temps i pujant al segon lloc del podi en aquesta categoria.

201810 Neo Vipper201810 Neo Mel 2Al cap d’una estoneta, en Jordi i la VIpper han fet una gran pista amb moltíssima velocitat, tant del gos com del guia. Al final del recorregut teníem una llarga recta amb un túnel i un salt al final. En Jordi, seguint a la Vipper, ha començat a caure quan feia el túnel i ha seguit derrapant fins sobrepassar el salt del impuls que portava. La Vipper ha acabat la pista sense problemes i en Jordi amb els genolls i els braços rascats però content amb el recorregut.

Després la Mel i l’Ezequiel han fet una pista a zero amb una miqueta de penalització per temps. En Hippy ha tirat un palet pero també ho ha fet molt bé. En darrer lloc la Sioux ha fet una gran pista ni que al final, sortint del túnel direcció cap al darrer salt, en Juanjo ha hagut d’esquivar el salt (al que anava directe) i també cap a terra. Bo la caiguda del seu guia, la Sioux ha estat capaç d’acabar la pista i quedar segona en aquesta categoria.

El cert és que aquesta prova ha destacat per les caigudes dels participants en el darrer salt. En segona divisió n’hi ha hagut tres i en primera una. Per sort ningú s’ha fet gaire mal, no se ben bé perquè ha passat pero ha estat així.