Podi de la Strip i l’Ela en divisió d’honor

201609 CanRoja Podi DHComencem temporada de federació en DH a Can Roja, amb unes noves companyes:  L’Ela i la Neus.

Feia una calor exagerada pel que vàrem intentar minimitzar el malestar posant les carpes de tots els clubs enganxades, sense deixar passar cap raig de sol, però va ser impossible. Per anar al lavabo t’ho havies de repensar perquè allò era un forn i, tot i que van regar les pistes i ens van regar a nosaltres, no va servir per res.

Les pistes que ens va plantejar el jutge eren maques, tant l’agility com el jumping, molt fluides i de correr. Tots cinc participants: l’Ela, la Strip, el Drac, la Coma i la Cora, van fer molt bona actuació. Gairebé tots van fer doble zero i només en l’agility l’Eli va eliminar en Drac  perquè va tocar la zona de la passarel·la molt justet. Com ja sabeu te el campionat del mon en un parell de setmanes i no es va voler arriscar. L’Ela va penalitzar una miqueta en l’agility i la Coma i la Cora van penalitzar per temps en les dues pistes.

Però comencem temporada molt be, amb la Strip segona i l’Ela tercera en el podi, la Coma cinquena i la Cora vuitena, ens enportem uns quants punts a la butxaca.