Podi de la Tina, en Drac i la Fosca

201102_Neo_Podi_Fosca201102_Neo_Podi_DracNo haviem anat mai a competir al club Neo de Reus. Un cop asumeixes que està una mica lluny arribar fins allà es fins i tot agradable. La nostra prova començava a la una del migdia i feia solet (ni que un cop allà hi havia un vent persistent que aixecava pols i que ens va deixar ben rebossats). Només prendre la sortida 34 de l’autopista, ja es veu l’autopista a l’esquerra. Ara bé, aquesta darrera passa pot ser més llarga del que sembla. HI havia uns (petits) indicadors que, sortint en direcció contraria, et feien arribar per un tortuós camí fins al club. Tots hi erem a l’hora de reconeixer el recorregut però el cert és que algú va haver de saltar del cotxe a la pista directament.

Aquest cop presentavem l’equip de luxe amb tots els participants i el cert és que no va anar malament pels menys habituals: en Cesar i la Tina van fer podi, al quedar tercers en la categoria midi i la Montse amb la Nit i l’Isma amb la Chula van sumar uns punts que -com molt bé ha observat l’Elisenda- els posen dins la classificació provisional per la final de la Copa Catalunya. Seria molt “guapo” que hi puguessim ser tots així que, a poc que pugueu, mireu de participar a les que queden i seguir sumant punts. Amb un parell de bones actuacions ja no ens treu ningú d’allà.

201102_Neo_TinaTambé va fer podi l’Elisenda amb en Drac, tercera en midi, i en Josep amb la Fosca, tercer en mini. Pel que fa a en Rufo tots vàrem tenir un ensurt quan un cop de vent el va fer fora de la rampa quan estava a mitja pujada fent-lo caure d’esquena. Es va recuperar, però, en Rufo és fort i va acabar. Ara li fa una mica de por fer la pasarel·la i la rampa, sobre tot si fa una mica de vent. Ho recuperarem, però, donant-li confiança. Aquest percanç va fer que en Rufo no puntués, recordareu, però, que la setmana passada havia aconseguit el lideratge en la categoria mini i aquest cop el segon classificat va fer podi. Ens preguntavem si l’hauria avançat però no ha estat així. Ni que només per un punt d’avantatge, en Rufo segueix sent el lider en la categoria mini. Es que en José i en Rufo són un equip imparable!

201102_Neo_DracPel que fa a l’equip, en Drac i la Fosca van sumar una mica més que els nostres perseguidors i en Rufo hi va col·laborar. El resultat: seguim, una setmana més, com a liders per equips però amb el següent equip encara molt a prop: 532 punts nostres i 519 per ells. Cal seguir puntuant ni que en la propera prova no competirà la Fosca ja que en Josep serà a Anglaterra.

Resumint, un bon dia amb bon ambient i bons resultats.