Podi del Drac a Caldes de Malavella

Com és habitual entre la gent del Cànic, aquest diumenge en lloc d’estar descansant, o gaudint d’un magnífic diumenge festiu, ens vàrem anar a passar el dia a una competició, aquest cop a Caldes de Malavella on el club d’ agility La Selva participa a “La fira de la Terra” on s’hi fan diverses activitats canines, entre elles, agility.

201603 Caldes Loki

Grau I

De bon matí començaven els de grau I i per part del Canic només hi participava en Josep amb el Loki. Al primer agility en Loki va sortir escopetejat, fent un running ben maco i ràpid a la rampa. Poc després venia el balancí, un obstacle que no li agrada gens, així que refusada i bona pujada a la segona. Més tard va fer el mateix a la pasarel·la, on en Josep el va reconduir molt be, però al final de la passarel.la va fer el famós “2 off / 2 off” i en Josep va preferir repetir la zona i per tant eliminant-se a la mànega, acabant amb un eslàlom perfecte i un final ben ràpid i ben conduït per en Josep.

Al segon agility en Josep i en Loki també van sortir rapidíssims, amb una bona execució dels primers obstacles, després van tenir un petit problema a l’eslalom i més tard venia la passarel·la on en Loki va tornar a fer el famós “2 off/2 off”. Per últim quedava el balancí, on en Josep ja estava preparat per la refusada que en Loki tenia prevista, així i tot en Loki va refusar, però finalment en Josep va fer que hi pugés i toqués be al final. Aquest gosset tant jove promet … te molta velocitat i tenacitat, així que a treballar més les zones i aviat tindrem un campió.

201603 Caldes Hippy

Grau II

A grau II ja érem uns quants més, això si… tots quatre dels de mida gran. Els petits es deurien quedar a casa per si feia massa fred.

El primer en sortir per fer la pista d’agility va ser en Hippy , com sempre bordant com un posseït. La Mercè tenia clar que el petit bordador havia de fer el quiet i les zones, així que tres cops el va haver de fer seure i estar quiet fins que van poder arrancar. Els primers obstacles els va fer molt be, molt seguit i fent cas de les indicacions de la seva guia, però a l’arribar al 8è obstacle, va decidir que els túnels s’entren per on un vol… no per on et diuen, així que eliminat a la butxaca. Van repetir les zones i en Hippy semblava que ho entenia be… però no el tema túnels doncs ens vam re-eliminar a una altre túnel, entrant per on no tocava.

Després va sortir en Qumba, un quiet curtet per part d’en Juanjo, un palet per part d’en Qumba … i com Juanjo està fart de que en Qumba tiri pals, va decidir que ell mateix destrossaria un obstacle sencer a veure que opinava en Qumba. Doncs be, un altre eliminat cap a la butxaca. Ja eliminats van fer bona pista però en Juanjo que estava molt perfeccionista li va fer repetir alguna zona per millorar.

Torn d’en Morgan. L’Eli va estar molt clara amb el tema quiet: o estàs quiet o no sortim, així que en Morgan va fer un quiet d’un segon i mig o dos, però a tots ens va semblar un quiet llarguíssim. Els primers obstacles els va fer a màxima velocitat, impressionant, però suposem que Morgan es va estar fixant en Hippy i es va fiar més del recorregut de l’australià bordador que el de la seva guia, i apa… una entrada de túnel per on no tocava … i un altre eliminat a la cartilla. Després d’aquest petit incident va fer unes zones molt bones, però la resta de la pista no estava molt concentrat, suposem que l’ambient de la fira, el posava més nerviós de l’habitual. I ara la Dana, que va sortir ben animada, fent una molt bona pista, i sense buscar al Ferran, així que van acabar a 0 però amb una penalització per temps.

201603 Caldes QumbaEl Jumping era una pista molt ràpida, amb pocs lloc on eliminar-te fàcilment, això si, havies de correr. Altre cop el primer en sortir va ser en Hippy, que va fer un quiet d’uns 3 metres (la Mercè quasi es posa a plorar de l’emoció) i van fer una pista molt coordinada, a bona velocitat i un Hippy bastant centrat, fins arribar al penúltim obstacle, l’eslàlom, on es va sortir al 3er pal per anar amb la seva guia, repetició d’entrada a pals i finalitzada la pista amb una falta.

El segon en sortir era en Qumba, que ens va deleitar amb un jumping rapidíssim, molt ben guiat i com sempre amb un eslàlom brutal i com a resultat un magnífic jumping a 0.

El següent era en Morgan, i la Eli tossuda com és ella, va fer estar quiet a en Morgan durant uns dos o tres segons, si…si… quasi plorem tots de l’emoció. La sortida era molt ràpida, però l’Eli va aconseguir arribar be als primers obstacles però a un “rera” no li va deixar prou espai , i en Morgan va tirar un palet, res important, ells van seguir “a tope” fins al final, aconseguint acabar la pista en temps record.

La María i la Dana, la única supervivent de l’agility del Cànic, també fa fer una pista força fluida i sense cap errada, això si, Maria has de córrer més que en breu la Dana anirà per davant teu .

201603 Caldes Morgan201603 Caldes Dana

201602 Caldes Podi Drac

Grau III

De grau III tant sols hi havia un participant del club: la Eli amb en Drac. Bé, en total tampoc eren gaires participants: 3 petits/mitjans i 5 dels grossos, així que la Eli, encara que tingués el podi quasi assegurat, es va esforçar al màxim per guanyar –se el lloc. A l’agility ho van fer molt bé, amb una passarel.la molt bona i això que ella estava convençuda que el Drac la saltaria, així que passat el perill de la passarel.la, la Eli va anar animant a en Drac, fent una pista fantàstica … i el més important, a zero. El jumping era una mica complicat, amb diversos “reres”, però res que aquest magnífic equip no pugui fer. Així que apart d’un “rere” on no es van entendre gaire be i van perdre una mica de temps, la resta de la pista molt fluida, amb l’Eli animant moltíssim a en Drac, i finalitzant-la a 0 però amb una petita penalització per temps. Finalment, una merescudíssim 2on lloc . Felicitats Eli!!!!