Podi d’en Drac al Vallés

En Drac i l'Elisenda al podi En la prova de dissabte a Caldes només ens representaven en Josep amb la Fosca, en José amb en Rufo i l’Elisenda amb en Drac donat que teniem una altra representació: l’Isma amb la Chula, la Montse amb la Nit i en Josep amb la Vilma (que s’ho va estudiant tot) a la prova selectiva pel Campionat del Mon que s’ha disputat a Alacant.

A la prova de la Federació hem fet molt bones pistes. El millor, en Drac que ha fet dos recorreguts molt ràpids gràcies a una conducció molt efectiva de l’Elisenda, aquest noi s’està espavilant cada cop més. Al final ha estat el segon en la classificació de la seva categoria.

Tant en José amb en Rufo com en Josep i la Fosca han fet dos primers recorreguts excel·lents quedant entre els sis primers de cara a la segona mànega. En el jumping, però, no ho han repetit i la única representació als podis aquest cop ha estat per l’Elisenda i el seu cocker.

Pel que fa als expedicionaris a Alacant, no han tingut gaire sort. Els balancíns no baixaven a l’hora, costava quedar-se a la taula, nervis … En resum una experiència més pel que fa a la competició (les proves selectives pel Campionat del Mon son sempre especials) i bons moments tant en la competició com en tot el que l’envolta, incloent -es clar- la part turística i gastronòmica. Seguiu així Isma, Montse i companyia, que la feina sempre acaba sortint!

L'Elisenda i en DracEn José i en Rufo