Podi i promoció de la Patum i la O’Neil

202111 Valles Podi ONeil202111 Valles Podi PatumLa prova de segona divisió el passat diumenge començava cap a les dues 2 del migdia amb un solet tímid que s’agraïa. Sabíem que les divisions que havien competit a primera hora havíem patit les baixes temperatures d’aquests dies i els que ho farien a última hora no ho tindrien gaire millor.

Com sempre, érem pocs però valents: Neus & Patum, David & Mela i Robert & Lluna en la categoria mini, Carme & O’Neil en midi i Marc & Mia en estàndard.

Les pistes que ens va muntar el jutge José M. Torres eren molt obertes i fluïdes, dit d’una altra manera, a córrer que no arribes!!!

202111 Valles Mela

Vàrem començar per l’agility on la Patum, la Mela i l’O’Neil van fer una pista impecable. La Lluna va haver de patir un dubte del seu guia que, sense poder-ho evitar, la va enviar a la boca del túnel que no tocava i la Mia va fer una pista molt ràpida però les ganes li poden i va decidir escurçar la passarel·la.

202111 Valles Lluna202111 Valles MiaEl jumping també era molt ràpid amb alguna trampa que posava a prova el control del guia.

La primera a sortir va ser la Lluna, molt motivada i amb ganes de fer oblidar l’errada de l’agility… Massa motivada… Ni cas del que li deia el Robert i en aquest cas ja sabem qué passa!

202111 Valles Patum202111 Valles ONeilLa Mela molt concentrada va anar fent la pista seguint al David que estirava d’ella però l’eslalon es va travessar en el seu camí i li va fer perdre un temps preciós i una penalització.

La última en categoria mini va ser la Patum que va tornar a fer una pista rapidíssima però anava tan animada que va refusar un salt mal alineat. Tot i això va acabar en segon lloc de la classificació de mini.

En midi, l’O’Neil va sortir molt ràpida però a la sortida del segon túnel va decidir acabar la seva participació dedicant-se a altres menesters que no cal explicar. Malgrat això, la bona classificació de l’anterior mànega va permetre que quedés finalment en segon lloc de la categoria midi.

I en estàndard, el Marc va fer córrer a la Mia de valent, o potser va ser al revés? El cert és que van fer una pista espectacular i que estan millorant en cada prova en velocitat i compenetració de l’equip.

Amb aquesta prova la Patum i l’O’Neil s’acomiaden de segona divisió per anar amb els grans a primera divisió, on ben aviat segur que trobarem també a tots els altres col·legues de segona divisió.