Podi i punt de la Patum en grau III

1648476459903Aquest dissabte ens ha tocat competir a Badalona, en grau III erem només tres participants del Cànic.

La Patum, en la categoria petita, ha fet unes pistes a molta distancia i amb la seva guia una mica asfixiada. Han aconseguit acabar l’agility amb un punt de velocitat i en segona posició i després al jumping han fet una refusada en el penúltim salt, segur que -com sempre- per culpa de la guia que no arriba. Al final han fet pòdium a la posició de tercera.

En mida mithjana la Winter ha estat molt rapida, amb un agility molt fluid on ha quedat també en segona posició. En el jumping, en canvi, per una mala gestió del temps en un punt complicat  han resultat eliminats. 

En Loki ha fet unes pistes molt ràpides. En l’agility han tingut una mica d’embolic a l’entrada del slalom que ha provocat una desincronització entre guia i gos, després han recuperat la sintonia. Després a la passarel·la en Loki ha decidit no aturar-se i quan el guia li ha fet notar el tema ha acabat amb el darrer salt, doble, fet al revés. En el jumping ha fet una super pistassa amb una velocitat impressionant però en el penúltim salt en Loki ha decidit fer-ho dues vegades també culpa del guia.

Ara cap a descansar que tenim una horeta menys per dormir i segur que el cos ho nota.

Winter