Podi nocturn per la Quimera i la Vipper

202307_Badalona_Podi_Elisenda202307_Badalona_Podi_JordiLa Vipper, l’Oneil i la Quimera van aprofitar que el Badalona feia una prova nocturna per córrer a una bona temperatura. 

La Vipper té un guia força ocupat i ha competit molt poc aquest any però ella ho recorda tot i gràcies a unes pistes divertides i exigents van aconseguir un punt d’agility molt ràpid i un jumping amb una falta que els va pujar a podi en segona posició. Esperem animar al guia per trepitjar una mica més sovint les pistes. 

L’Oneil va fer un agility molt bonic amb el seu habitual saltiró running contact, però ja cap al final de la pista va decidir que els túnels eren la resposta a tot, independentment del que pensés el jutge. Al jumping, van resoldre molt bé la pista amb un final alternatiu de nou. 

La Quimera va eliminar-se a l’agility gràcies a una mala posició de la seva guia que va provocar un rere on no era però van estar contentes de resoldre altres reptes de la pista. Al jumping van aconseguir un punt molt ràpid (més que la seva germana border) tot i que la seva guia anava posant-se pel mig tota l’estona. Finalment van pujar a podi en primera posició.

Un vespre divertit acompanyat de companys del club i d’altres, preparant-nos pel torneig d’estiu al club!