Podi per en Bruc i la Lola

Snoopy Mafalda

A Badalona, aquest dissabte ens vàrem reunir una petita colla del Cànic. En Josep amb el Loki, en Víctor amb el Bruc i el Jazz, i finalment en Secun amb la Lola.

 JBB4553Com tots sabeu, tant a l’agility com en el jumping, les arrancades són importants.  Que el gos/gossa surti motivat es un bon senyal i uns dels indicadors és la cua, si la mou, vol dir que té les bateries carregades.

El primer en sortir va ser en Loki. Ell sempre surt amb les bateries ben carregades i no es fa pregar en arrancar a córrer, fins hi tot potser massa. Tanta energia fa que et salti el balanci abans d’hora i tenir-lo de repetir o que es passi de llarg un tunel i entri en bucle.

El segon va ser en Bruc. En Víctor, abans de l’agility, ja sap com carregar-li  les bateries. Just quan entra a pista ja veus el gos bellugant la cua. Bon senyal!. A l’agility ens va oferir una excel·lent pista a 0. En el jumping, cal dir-ho: bastant difícil, tant sols va fer un refús.

En el cas d’en Jazz, les bateries estan al màxim. Sempre vol entrar i arrancar córrer. En Víctor intenta baixar l’explosivitat del gos. En moltes ocasions ho aconsegueix, però avui el Jazz tenia més ganes de córrer que d’obeir.

La Lola plantada, mai millor dit, mirava en Secun abans del primer salt. No bellugava la cua, però almenys mirava al guia. Bateria a mitges?. Arrenquen i la gossa decideix seguir al guia. A mesura que van salvant obstacles, la velocitat va augmentant. Tant es així, que a la passarel·la ens obsequia amb un salt olímpic. Per sort es l’únic error.

En el jumping en Secun s’identifica i es posa a la pell del copilot d’en Moya. La famosa frase “trata de arrancarlo, Carlos, trata de arrancarlo por Dios” retruny en el cap del guia. Bateria baixíssima!! . Toca empentar amb vinga va, vinga hop…..al cinquè salt bateries carregades i es posa a córrer com mai ho havia fet. I sense faltes!!

La tarda va finalitzar amb una primer lloc per en Bruc. Felicitats Víctor!

I un segon lloc per la Lola

L’opinió de la Lola. Sí, ja sabem que “piano, piano se va lontano”.

Ens acomiadem? Fins la pròxima!! Guau Guau!!