Podi sota la tempesta

201704 Valles Podi DracAquest dissabte es realitzava una prova de Canina al Vallès Grup Caní, juntament amb el 1r campionat Regional de la RSCE. En Drac i en Morgan van participar tot i que al Regional sols ens Morgan es va apuntar intentant cremar l’últim cartucho per la classificació al Campionat d’Espanya d’aquest any ja que els cinc primers classificats hi tenien plaça directa.

El Jutge era un Norueg que va posar unes pistes molt maques i dignes d’una final. En Morgan es va eliminar just començar perdent tota opció de classificació pero l’execució de la pista ens va deixar contents. 

Desprès de dinar tocava la prova de Canina que es va fer sota una tempesta impressionant. A l’agility en Drac va fer una falta a la passarel•la i en Morgan es va eliminar un parell de cops. Al Jumping, en Morgan es va eliminar per saltar un salt d’anada i de tornada però es va portar molt bé i en Drac va fer un jumping que pensàvem que era a 0 i qua hauria estat el darrer que li mancava per classificar-se pel Campionat d’Espanya de l’any vinent. Malhauradament havíem penalitzat unes centèssimes per temps.

Una mica tristos vam ofegar les penes en la llonganissa de la tercera posició al podi. Ja ens traurem el jumping un altre dia, avui, toca menjar!