Podis a 2D per la O’Neil, la Mel i la Mela

Emocionant tarda “primaveral” a Caldes de Montbui amb motiu de la III prova de la Federació Catalana en segona divisió.

Aquest diumenge, a les 16:00 es va iniciar la jornada a les instal·lacions del Vallès Club Caní de Caldes de Montbui, organitzada pel Club Agility Seven.

202110 Valles ONeil 2202110 Valles Podi 2DMCom a representants del Cànic a la categoria mini vam ser la Janina amb la Mel, en Robert amb la Lluna, la Neus amb la Patum Blue i el David amb la Mela.

En midi hi havia la Carme amb la O’Neil i en estàndar en Marc amb la Mia.Realment en el jumping el nostre club no va tenir gaires problemes i tots els companys vam clavar el zero amb molta determinació.

Cal destacar la superioritat en quant a control, velocitat i bon ritme de la Neus i la Carme que van “com un tiro” encaminades a sumar punts per ascendir a 1ª divisió.

En l’agility, la cosa va estar una mica més competida excepte en el cas de la Carme i la O’Neil que van tornar a estar incontestables i que van signar el segon cero particular de la tarda sense discussió. Molt merescuda la primera plaça per elles a la categoria midi.

202110 Valles Mel 2202110 Valles Podi 2DSPel que fa als petits, la Mel va sortir com quasi sempre molt esperonada però amb la idea molt clara de seguir a la seva guia a la fi del mòn, gràcies en gran part a la concentració i determinació de la Janina. Molt bon zero, de molt mèrit, que també les fa pujar a la posició més alta del podi a la categoria mini.

En David i la Mela també van tancar la seva actuació amb un altre zero a l’agility i amb molt bones sensacions desprès de diversos mesos sense poder entrenar com cal. Hi ha bona connexió entre ells i nomès els penalitza la lentitud de la Mela que definitivament hauria de perdre algún quilet per mirar d’anar retallant segons al crono. Els serveix per endur-se’n la tercera plaça de la categoria i sortir a la foto amb la Mel i la Janina.

202110 Valles Mela202110 Valles LlunaLa actitud sempre alegre i concentrada d’en Robert malauradament no va poder impedir que la Lluna es passès de llarg l’eslàlom i cometès alguna falta més, el que finalment va culminar amb una entrada al túnel en lloc de pujar la rampa.

202110 Valles Patum202110 Valles MiaIgualment, la Patum Blue va topar amb la mateixa pedra que la Lluna. Tot i els esforços de la Neus per dirigir-la a la rampa en el mateix tram que va quedar eliminada la Lluna, la Patum va mirar a la seva guia directament als ulls entenent perfectament el que li estaven demanant però en una fracció de segon va girar el cap i va anar capdins al túnel. Eliminació amb sentiment d’impotència ja que poca cosa més podia haver fet la Neus per indicar-li millor el camí.

El Marc i la Mia tenen un petit malentès amb el balancí. Després de fer una pista molt fluida, tal i com ens tenen acostumats, la Mia va decidir passar del balancí i per això els van eliminar.

Resultat final:  la O’Neil i la Mel es coronen com a campiones a les seves categories i la Mela rasca una satisfactòria tercera plaça. Cal seguir entrenant i aprenent per seguir guanyant confiança, experiència i control del gos però sobretot cal seguir gaudint sempre dels nostres estimats animalons.