Podis a la festa de Club Super3

La Montse i la NitCada any la Festa del Supers inclou aquesta prova d’agility, una experiència molt gratificant tant pel públic com pels que hi participen. Sempre hi ha molt de públic i als nens els encanta veure còrrer els gossos, fan preguntes … Si a més tenim la sort que faci un bon dia, la festa ja es rodona.

Hi ha hagut dues proves, dissabte i diumenge i en cadascuna d’elles hi hem tingut representació el que te mèrit considerant que calia combinar-ho amb les classes,amb  la doble competició oficial del cap de setmana i, fins i tot, amb la cursa per la dona en que ahir també varem tenir nombrosa representació. A veure si alguna de les participants s’anima i ens envia alguna foto o una petita crònica.

201010_Super3_VilmaA la Festa del Supers, dissabte ens va representar l’Isma i va fer molt bon paper, quedant al final classificat al tercer lloc del podi i avui diumenge hi han competit la Montse amb la Nit. La jornada ha començat amb la prova de jumping i s’han notat els nervis en la conducció i la Nit ha fet un recorregut poc definit. Ara bé, el seu segon recorregut, el d’agility, ha estat espectacular, sense cap falta i en un temps rapidíssim i això els ha valgut al final també un tercer lloc en el podi.

Bo i que encara no estan del tot preparats, en Josep i la Vilma, han aprofitat que estàven allà i els hi han permés per fer també una part del recorregut. Això els ha servit com una interessant experiència pel fet de còrrer en un entorn diferent i envoltats de força públic. A més, cal reconèixer que ho han fet força bé.