Podis en totes les categories

Aquest dissabte 27 de març en la prova que s’ha celebrat al club d´agility al Maresme  en la categoria d´iniciació la gent del Cànic ha fet podi en mini, midi i estàndard.

En S la gent del Cànic ha acaparat tot el podi, la MEL, la PATUM i la MELA, per aquest ordre, han copat las tres primeres posicions.

202103 Podi ini L202103 Podi ini M202103 Podi ini S

La RITA ens va sorprendre a tots amb la velocitat que pot arribar a agafar. Amb tot aquest potencial que té, segur que acabarà fent bones pistes.

La MEL va fer bones pistes tant a l’agility com al jumping amb nomes un refús en cada una. Va ser la única participant que va fer acabar les dues pistes sense eliminar-se. Aquest cop no es va desconcentrar en cap moment ni va buscar pas a la família, ni que segur que després els va trobar.

202103 Maresme Rita202103 Maresme Mel

La PATUM va fer una bona pista en agility però llàstima que va sortir malament de l’eslàlom i es va eliminar, Tot i així  després va fer un jumping perfecte i això que en el circuit van ficar un doble salt de 2 pals que no havia practicat mai, i és que a la PATUM li és igual un que dos, així que el va passar sense cap problema i va acabar amb un zero i una pista ràpida que li va valdre la segona posició.

La MELA i en David no van tenir sort. Tot just quant els tocava sortir a ells en l´agility va passar la volta ciclista de Catalunya amb sirenes i helicòpters sobrevolant però això no els va impedir fer una gran pista, només amb una petita refusada al eslàlom que van solucionar ràpidament i van acabar la pista sense cap falta ni refús més. Al jumping, com a conseqüència de la sorra que tapava part del eslàlom, la MELA va descentrar-se i va acabar eliminada. Això si, un cop en David va treure  la sorra causa de la eliminació, va fer-lo perfectament i va acabar la pista molt bé. Cada dia s’aprenen coses noves!

202103 Maresme Patum202103 Maresme Mela

En M O´NEIL I RANDY van ser segon i tercer respectivament. En l´agility tant RANDY i O´NEIL es van eliminar i això que els dos van sortir perfectes ràpids i concentrats. 

O´NEIL quant nomes li faltava un salt i el balancí, va veure la rampa després d´un salt i fiu! Anava tant ràpid que no va poder resistir pujar-hi.

La Reyes amb en RANDY ens va comentar a l’acabar que la pista d´agility li havia semblat curta, i és que havia decidit saltar-se dos salts i per aquest motiu va ser eliminada. De no ser així, segur que hagués acabat perfectament la pista i entre els primers de la categoria.

En el jumping tant O´NEIL com RANDY van fer molt bones pistes només amb un refús cadascun, el que els va permetre estar entre els primers.

202103 Maresme ONeil 2202103 Maresme Randy

202103 Maresme MiaEn L la MIA va ser primera, i també va ser el primer cop que puja al podi. Va fer un jumping ràpid i a 0 i un aglity molt concentrada i això que no les teníem totes després que al mati, a la lliga social, no havia volgut fer res de res. Així que molt contents i a seguir entrenant agafant experiència de les competicions i de tots els companys i, el més important, seguir gaudint d´aquest esport!